Facebook Pixel Ο Λαμπρόπουλος δεν έψαξε δικαιολογίες σαν τον Μοράις - Είπε την αλήθεια για την ΑΕΚ
| 2016-12-03 23:10:00

Ο Λαμπρόπουλος δεν έψαξε δικαιολογίες σαν τον Μοράις - Είπε την αλήθεια για την ΑΕΚ

Ο Λαμπρόπουλος δεν έψαξε δικαιολογίες σαν τον Μοράις - Είπε την αλήθεια για την ΑΕΚ

Σε αντίθεση με τον προπονητή του, που ...έτρεξε να μιλήσει για τον διαιτητή, ο Έλληνας άσος της Ένωσης είπε τι συνέβη και κόλλησαν στο 1-1 με την Κέρκυρα.

Στις... αυτοκτονικές τάσεις που επιδεικνύει εσχάτως η ΑΕΚ με αποτέλεσμα να χάνει βαθμούς στάθηκε ο σκόρερ της στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Η δήλωση του 26χρονου στόπερ στην κάμερα της Nova: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει και παρουσιάζουμε αυτές τις αυτοκτονικές τάσεις, προηγούμαστε και δεχόμαστε γκολ που μας στερούν βαθμούς. Πρέπει να το σκεφτούμε καλά και να το συζητήσουμε όλοι μαζι, δεν γίνεται να χάνουμε βαθμούς σε τέτοια ματς. Η Κέρκυρα ήταν πολύ καλή αλλά εμείς είμαστε η ΑΕΚ και πρέπει να νικάμε. Όταν μια ομάδα παίζει εντός έδρας θέλει πάντα το τθετικό αποτέλεσμα, ο προπονητής της Κέρκυρας έκανε κάποιες αλλαγές σε διάταξη και πρόσωπα στο δεύτερο ημίχρονο.

Δεν είχαμε προβλήματα αμυντικά, μια αδράνεια, ένα λάθος μας στοίχισε και δεχθήκαμε γκολ από μια φάση του αντιπάλου χωρίς να έχουμε απειληθεί καθόλου. Θέλαμε να είμαστε συμπαγείς στη μεσαία γραμμή με τον ρόμβο και να αιφνιδιάσουμε την Κέρκυρα, το καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο και πήραμε προβάδισμα στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε περισσότερο να κρατήσουμε το προβάδισμα και ίσως να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ για να καθαρίσουμε το ματς. Τελικά, από μια αδράνεια δεχθήκαμε το 1-1 χωρίς να έχουμε απειληθεί ιδιαίτερα.

Αυτό δείχνει ότι δεν μπορούμε να διαχειριστούμε με αυτόν τον τρόπο τα παιχνίδια, γιατί προσπαθούμε να βγούμε μπροστά και να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Θέλουμε να χτίσουμε ένα σερί νικών, αρχής γενομένης από τους τρεις αγώνες που ακολουθούν, για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Είμαστε στεναχωρημένοι με την ισοπαλία, αυτό το ματς έπρεπε να το κερδίσουμε. Οι θεωρητικά μικρές ομάδες έχουν ανέβει επίπεδο, θα υπάρξουν κι άλλες γκέλες των ανταγωνιστών μας για τον τίτλο αλλά το σημαντικό είναι να μπορέσουμε να το διαχειριστούμε εμείς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags