Facebook Pixel "Σκάνε" αποχωρήσεις-ΒΟΜΒΑ!
| 2016-12-07 09:13:00

"Σκάνε" αποχωρήσεις-ΒΟΜΒΑ!

"Σκάνε" αποχωρήσεις-ΒΟΜΒΑ!

Η έλευση του Μαρίνου Ουζουνίδη άλλαξε την ατζέντα των... φευγάτων στον Παναθηναϊκό, καθώς δύο από τα μεγάλα ονόματα που ήρθαν το καλοκαίρι είναι με το ένα πόδι στην έξοδο!

Το καμπανάκι χτυπά για τους Βίκτορ Ιμπάρμπο και Κρίστοφερ Σάμπα...

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» ο Κολομβιανός ψάχνει το νέο σταθμό της καριέρας του και έχει ζητήσει από τον μάνατζέρ του να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς το κλίμα στον Παναθηναϊκό είναι βαρύ για τον ίδιο.

Εξάλλου και στην επίσκεψη των οπαδών στο Κορωπί, την ημέρα που ανέλαβε ο Μαρίνος Ουζουνίδης την τεχνική ηγεσία, αλλά και στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο ο Κολομβιανός να άκουσε από τον κόσμο του τριφυλλιού.

Ο 26χρονος άσος είναι δανεικός από την Κάλιαρι και στο «πράσινο» στρατόπεδο αυτή τη στιγμή δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τον αφήσουν να αποχωρήσει, όλα δείχνουν πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα κρίνει τον διεθνή παίκτη μέχρι και τα Χριστούγεννα.

Από την πλευρά του, ο Σάμπα φαίνεται πως ήδη έχει αρχίσει να ψάχνεται για να αποχωρήσει από το «τριφύλλι» τον Γενάρη, με τις πληροφορίες από την Βρετανία να αναφέρουν πως βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Σουόνσι. Άλλωστε, ο υψηλόσωμος αμυντικός δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, λόγω και των τραυματισμών του, οπότε και στο τριφύλλι δεν θα πουν «όχι». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags