Facebook Pixel Η τρομερή ατάκα Μοράις για τα... παντελόνια των δημοσιογράφων!
| 2016-12-10 23:54:00

Η τρομερή ατάκα Μοράις για τα... παντελόνια των δημοσιογράφων!

Η τρομερή ατάκα Μοράις για τα... παντελόνια των δημοσιογράφων!

O Πορτογάλος εξέπληξε τους πάντες αναφερόμενος στα... αγαπημένα ρούχα και χρώματα των εκπροσώπων Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μοράις από τη δουλειά και την απόδοση των παικτών του στη νίκη της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος ρωτήθηκε για το ερωτηματολόγιο που είχε μοιράσει στους ποδοσφαιριστές του πριν λίγες ημέρες και απάντησε πως του αρέσει να κάνει ερωτήσεις καθώς έτσι συλλέγει πληροφορίες. Μάλιστα, ανέφερε ότι θα μπορούσε να ρωτήσει τους εκπροσώπους του Τύπου ποιο είναι το αγαπημένο τους παντελόνι ή χρώμα!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, θέλω να συγχαρώ τους παίκτες για την συνέχεια της δουλειάς που κάνουμε. Σήμερα σκόραραν τέσσερα γκολ. Ξεκινήσαμε το ματς με πάρα πολύ ποιότητα και τελειώσαμε το παιχνίδι πολύ καλά, καθώς ένας 19χρονος μπόρεσε και σκόραρε. Η ομάδα βελτιώνεται κάθε εβδομάδα, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να έρχονται περισσότερες νίκες όπως η σημερινή, με φυσιολογικό τρόπο.

Αισθάνομαι πάντα καλά με τους έντεκα που επιλέγω να ξεκινώ το ματς, διότι φαίνεται για μένα, πως είναι οι καλύτεροι που μπορούν να ξεκινήσουν την δεδομένη στιγμή. Είμαι χαρούμενος όταν παίζουν καλά, διότι όταν ξεκινούν στον αγώνα, εγώ πιστεύω πως μπορούν να παίξουν καλά. Και όταν δεν παίζουν τόσο καλά, κάνω ανάλυση για να παίξουν στο επόμενο παιχνίδι καλύτερα.

Δουλεύουν σαν επαγγελματίες και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε όλες τις ημέρες. Μου αρέσει να κάνω πολλές ερωτήσεις στους παίκτες, αυτές οι ερωτήσεις αφορούν πολλά πράγματα. Μπορεί να ρωτήσω εδώ εσάς, ποιο είναι το αγαπημένο σας παντελόνι και το αγαπημένο χρώμα. Έτσι συλλέγεις περισσότερες πληροφορίες. Το να μαζεύεις πληροφορίες από την πρώτη πηγή, είναι καλύτερο από το να υποθέτεις.

Δεν έχω πολύ χρόνο για να δοκιμάσω πράγματα, κάνω κάποια πράγματα, που βλέπω πως η ομάδα μπορεί να τα κάνει. Όταν το κάνω, το κάνω διότι έχω την πεποίθηση πως είναι το καλύτερο την δεδομένη στιγμή, με την ποιότητα που ξέρω πολύ καλά πως έχουμε. Το σημερινό παιχνίδι, ήταν ένα πολύ καλό. Καταλαβαίνω πως σας ενδιαφέρει να μάθετε για το μέλλον. Αλλά εμένα με απασχολεί το παρόν και οι αγώνες που έχουμε άμεσα.

Δουλεύουμε καθημερινά ώστε οι παίκτες που έχουμε να έχουν τις κατάλληλες συνθήκες για να παίξουν. Είναι φυσικό να δουλεύουμε καθημερινά, έτσι ώστε να υπάρχει η κατάλληλη υποδομή, για να ξέρουμε πως θα ενισχύσουμε την ομάδα στο μέλλον. Σήμερα δεν είναι η στιγμή για να μιλήσουμε το μέλλον, δεν θα σας δώσω κάποια απάντηση για το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags