Facebook Pixel Σοβαρές αιχμές Παντελίδη...
| 2016-12-16 10:55:00

Σοβαρές αιχμές Παντελίδη...

Σοβαρές αιχμές Παντελίδη...

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Σάββας Παντελίδης, παραδέχτηκε ότι η απουσία των ξένων στον αγώνα με τον ΟΦΗ δεν οφειλόταν -για όλους- σε ενοχλήσεις...

“Παίζουμε Πέμπτη και την Κυριακή. Για αυτό είπα ότι ήταν αναγκαίο κακό γιατί έπρεπε να αφήσουμε παίκτες για να τους ξεκουράσουμε. Οχι γιατί δεν θέλαμε να περάσουμε στο Κύπελλο”.

Ο προπονητής του Ηρακλή, είπε ακόμη: “Δεν υπάρχει άδικο στο τέλος. Αδικη μπορεί να είναι μια στιγμή. Είχαμε τρία παιχνίδια, έπρεπε να έχουμε περάσει”. Ρωτήθηκε για το αν θέλει να σχολιάσει τις διακυμάνσεις του σκορ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Παναθηναϊκό.

Είπε: “Δεν θέλω να ασχοληθώ με το άλλο παιχνίδι. Είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με τη δική μας ομάδα και το γιατί δεν περάσαμε. Για το άλλο παιχνίδι, δεν ήμουν εκεί, δεν ξέρω”.

Ρωτήθηκε για την αμιγώς ελληνική εντεκάδα που είχε ο Ηρακλής και είπε: “Μία ομάδα που θέλει να παλεύει για τη σωτηρία της είναι δεδομένο ότι πρέπει να στηριχτεί σε πολλούς Ελληνες γιατί είναι αυτοί που καταλαβαίνουν τη σημασία των αγώνων, το πόσο πονάει η ομάδα. Επίσης, κάποια παιδιά που είναι ξένοι δεν μπορούνε να έρθουνε λόγω τραυματισμών”.

Με αφορμή το τελευταίο σχόλιο για τους ξένους, του έγινε επιπρόσθετη ερώτηση για το αν αυτό έχει να κάνει με όλους τους ξένους γιατί από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι υπάρχει δυσαρέσκεια για τις οφειλές.

Και ο Παντελίδης είπε, επιβεβαιώνοντας επί της ουσίας το ρεπορτάζ, ότι: “Οχι όλοι οι ξένοι, δεν είχανε όλοι πρόβλημα” χωρίς όμως να θέλει να επεκταθεί. Συμπλήρωσε: “Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που έχει να κάνει με το παιχνίδι. Τα προβλήματα της ομάδας μας είναι προτιμότερο να συζητιούνται εσωτερικά και όχι εξωτερικά. Εδώ ήρθαμε να μιλήσουμε για το παιχνίδι”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags