Facebook Pixel Τι είπε ο Μοράις για την αποβολή του Βράνιες
| 2017-01-07 23:48:00

Τι είπε ο Μοράις για την αποβολή του Βράνιες

Τι είπε ο Μοράις για την αποβολή του Βράνιες

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν άφησε ασχολίαστη την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Βόσνιος στο ντεμπούτο. Ατάκες για το υλικό της ΑΕΚ και την πίεση του κόσμου!

Στην αποβολή του Όγκνιεν Βράνιτς στάθηκε ο Ζοσέ Μοράις μετά την ήττα από τον Αστέρα καθώς τόνισε πως η κόκκινη κάρτα του Βόσνιου δεν επέτρεψε στην ομάδα να πολεμήσει για τη νίκη. Παράλληλα, είπε το προφανές, δηλαδή ότι το ντεμπούτο του Βόσνιου δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό, από τη στιγμή που αποβλήθηκε.

Παρά την κακή βαθμολογική συγκομιδή, ο Πορτογάλος δεν θέλησε να επιρρίψει ευθύνες στο υλικό της ομάδας υπογραμμίζοντας πως έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του.

Τέλος, παραδέχθηκε ότι κατανοεί τις αντιδράσεις του κόσμου της ΑΕΚ και τόνισε ότι η ομάδα συνεχίζει την προσπάθεια και ψάχνει να βρει δύναμη μέσω των αποτελεσμάτων.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Είχαμε ένα σταθερό και καλό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο πήραμε το πλεονέκτημα. Κάναμε ευκαιρίες, ένα καλό πρώτο ημίχρονο αν και δεν ήταν στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της ομάδας, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν καλό. Στο δεύτερο ημίχρονο αντέδρασε ο αντίπαλος και σημείωσε γρήγορα ένα γκολ και στη συνέχεια δεν είχαμε τόσο καλή αμυντική οργάνωση.

Δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ και το παιχνίδι έγινε πιο δύσκολο. Μετά το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε ισοφαρίσαμε. Η ομάδα έδειξε καλή αντίδραση όσο το σκορ ήταν 2-1, αλλά η αποβολή δεν βοήθησε την ομάδα να πολεμήσει για το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για το υλικό της ΑΕΚ κι αν μπορεί να αποδώσει παραπάνω: «Εχω εμπιστοσύνη στο σύνολο των παικτών που έχω. Έχω εμπιστοσύνη και στους ανθρώπους της ομάδας. Λόγω των συνθηκών είμαστε σε μια δύσκολη φάση. Ίσως μια μίξη ατομικών λαθών και έλλειψης τύχης, σήμερα σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο, με δέκα παίκτες ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Για την απογοήτευση του κόσμου και αν νιώθει πίεση: «Η ομάδα χρειάζεται δύναμη για να μπορέσει να έρθει στα θετικά αποτελέσματα. Αυτή η δύναμη έρχεται μέσω των αποτελεσμάτων, που μέσα από τη δουλειά προσπαθούμε να φέρουμε. Προσπαθώ να φέρω τη σταθερότητα, καταλαβαίνω τον κόσμο».

Για τον Βράνιες: «Μετά από μια αποβολή στο ντεμπούτο του δεν μπορώ να πω πως ήταν ένα καταπληκτικό ντεμπούτο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags