Facebook Pixel Αυτά λέει η έκθεση για Μίχελ - Χριστοβασίλη! - "Fuck you bastard..."!
| 2017-01-27 00:57:00

Αυτά λέει η έκθεση για Μίχελ - Χριστοβασίλη! - "Fuck you bastard..."!

Αυτά λέει η έκθεση για Μίχελ - Χριστοβασίλη! - "Fuck you bastard..."!

Απίθανα πράγματα αναφέρει η έκθεση του παρατηρητή της Superleague για το περιστατικό ανάμεσα στον Λούμπος Μίχελ και τον Γιώργο Χριστοβασίλη μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ στους "Ζωσιμάδες".

Μπορεί για το περιστατικό να μην έχει γίνει καμία αναφορά στο φύλλο αγώνα και στην έκθεση της αστυνομίας, ωστόσο στην έκθεσή του, ο παρατηρητής αγώνα της Super League σημειώνει για τον πρόεδρο του ΠΑΣ ότι πήγε χωρίς άδεια στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και "κινήθηκε με απειλητικό τρόπο εναντίον Βλάνταν Ίβιτς".

Για τον Λούμπος Μίχελ ότι "μετά το τέλος του αγώνα εισήλθε στο χώρο των αποδυτηρίων χωρίς να λάβει προηγούμενη άδεια από τον παρατηρητή αγώνα ή άλλο αξιωματούχο της διοργάνωσης ο κύριος Μίχελ, μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αντικρίζοντας την συμπεριφορά του κυρίου Χριστοβασίλη απευθύνθηκε προς αυτόν και είπε δυνατά "who is this guy. Fuck you bastard. Επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και αποφεύχθηκε γενίκευση του επεισοδίου".

"Δεν έκανα καμία απειλητική κίνηση. Ένιωσα προσβεβλημένος από αυτά που είπε και με εκθέτουν ως πρόεδρος και πήγα να του πω να ανακαλέσει", είπε στην απολογία του ο κ. Χριστοβασίλης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags