Facebook Pixel Τα.. έχει δει όλα ο Πέκχαρτ!
| 2017-01-31 17:12:00

Τα.. έχει δει όλα ο Πέκχαρτ!

Τα.. έχει δει όλα ο Πέκχαρτ!

Τι είναι αυτό που έχει... εντυπωσιάσει τον Τσέχο φορ κατά το διάστημα της παραμονής του στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ;

Το γεγονός πως σε ένα χρόνο έχει ζήσει έξι προπονητές, όπως δήλωσε στους συμπατριώτες του!

Το συμβόλαιο του Τσέχου τελειώνει το καλοκαίρι και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο sitesport.cz ο φορ της Ένωσης αποκάλυψε πως ήδη έγινε μια πρώτη κουβέντα με τη διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας του. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις έξι αλλαγές προπονητών που έχει βιώσει στην ΑΕΚ αυτούς τους 12 μήνες, ενώ υπογράμμισε πόσο χαρούμενος είναι που βρίσκεται στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τόμας Πέκχαρτ:

«Αισθάνομαι υπέροχα στην ΑΕΚ, έχω σκοράρει αρκετά το τελευταίο διάστημα, κάτι που είναι ιδανικό για έναν επιθετικό. Κάνοντας μια αναδρομή αυτόν τον έναν χρόνο που είμαι στην ΑΕΚ, η απόφασή μου να έρθω εδώ ήταν το πιο σωστό βήμα, παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει κάποια πράγματα που δεν συνηθίζονται… (γέλια)».

Όσο για το τι εννοεί με το τελευταίο ο Πέκχαρτ; «Έχει να κάνει με τους προπονητές. Σε έναν χρόνο έχω δει έξι προπονητές! Αυτό σημαίνει πως έρχεται νέος προπονητής ανά δύο μήνες κατά μέσο όρο. Δεν το βλέπουμε συχνά, όμως συμβαίνει στην Ελλάδα. Παρ’ όλα αυτά είμαι χαρούμενος εδώ».

Όσο για το αν τον επηρεάζουν οι αλλαγές προπονητών;

«Είναι δύσκολο να συνηθίσω κάθε προπονητή τόσο γρήγορα. Κάθε προπονητής έχει και μια διαφορετική φιλοσοφία, ένα διαφορετικό σύστημα παιχνιδιού, που ποντάρει σε άλλους παίκτες».

Για τον Χιμένεθ, με τον οποίο δουλεύει τώρα;

«Φαίνεται να με εμπιστεύεται. Στο τελευταίο παιχνίδι ήμουν άρρωστος πριν το παιχνίδι και με περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή. Έπαιξα 90 λεπτά στην Ξάνθη. Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι επειδή μείναμε νωρίς με 10 παίκτες. Ένιωθα σαν να έτρεξα μαραθώνιο. Μετά το παιχνίδι πήγα κατευθείαν στο κρεβάτι για ξεκούραση. Το ίδιο και επτά συμπαίκτες μου».

Για τα σχόλια που ακούει από τον κόσμο;

«Όταν ακούς καλά σχόλια στην Ελλάδα είναι όμορφο. Διαφορετικά δεν είναι τόσο ευχάριστο. Είχαμε και αρνητικές εμπειρίες. Συνήθως μετά από μεγάλα παιχνίδια. Για παράδειγμα τον φθινόπωρο μετά από μία ήττα από τον Ολυμπιακό μας περίμενε κόσμος. Στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο περιστρέφεται γύρω από μια τεράστια πίεση».

Για τα ΜΜΕ;

«Ευτυχώς δεν μπορώ να διαβάσω ελληνικά άρθρα. Συμπαίκτες μου όμως διαβάζουν. Μερικές φορές μου λένε τι γράφετε και είναι κάποια τρελά πράγματα! Η πίεση είναι τεράστια για τους παίκτες και τον προπονητή. Ειδικά για τον προπονητή που είναι εύκολο να αντικατασταθεί. Αυτή η νοοτροπία είναι ίδια παντού. Με τη μόνη διαφορά ότι στην Ελλάδα ο προπονητής δεν παίρνει πολύ χρόνο. Ο τωρινός μας προπονητής έχει συμβόλαιο για τρεις μήνες. Ο ίδιος δεν θέλει με τίποτα να χάνει. Δυο φορές κερδίσαμε ως τώρα, ενώ έχουμε και μια ισοπαλία. Οπότε είναι σε καλή θέση… Όμως μπορεί να αντιστραφεί το κλίμα αν έρθουν δυο ήττες».

Καταλήγοντας ο Πέκχαρτ αποκάλυψε πως έχει κάνει ήδη μια πρώτη κουβέντα για το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ:

«Την περασμένη εβδομάδα έγινε μια πρώτη συνάντηση με τη διοίκηση, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω υπογράψει. Θα δούμε… Θα ήθελα να μείνω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags