Facebook Pixel Δήλωση Μάρτινς που προκαλεί τους ΑΕΚτζήδες: "Νίκη στο ντέρμπι με 3 γκολ"!
| 2017-02-19 12:15:00

Δήλωση Μάρτινς που προκαλεί τους ΑΕΚτζήδες: "Νίκη στο ντέρμπι με 3 γκολ"!

Δήλωση Μάρτινς που προκαλεί τους ΑΕΚτζήδες: "Νίκη στο ντέρμπι με 3 γκολ"!

Πανέτοιμος να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» να αναδειχτούν νικητές του ντέρμπι γοήτρου με την ΑΕΚ (19:30) και στο ΟΑΚΑ δήλωσε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ ? ΜΠΕ) και στο Πρακτορείο Sport ο Αντρέ Μαρτίνς. Τα προβλήματα απουσιών δεν αποτελούν δικαιολογία για τον σκόρερ του 2ου γκολ στην επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού με 3-0 επί της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον περασμένο Οκτώβριο που ώρες πριν τη σέντρα με τους «κιτρινόμαυρους» δηλώνει... ευθαρσώς: «Νίκη με 1, 2 ή και 3 γκολ».

Θα είναι οδηγός για τους παίκτες του Πάουλο Μπέντο η εκπληκτική εμφάνιση και η εύκολη νίκη του πρώτου γύρου στο Φάληρο; «Δεν είναι ότι ήταν εύκολο το ματς με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Επειδή εμείς είμαστε Ολυμπιακός το κάναμε να μοιάζει εύκολο. Η αλήθεια είναι πως ήταν μια μαγική βραδιά για εμάς. Πήγαν όλα πάρα πολύ καλά. Όμως, δεν θα είναι το ίδιο, αγωνιζόμενοι στην έδρα της ΑΕΚ. Σίγουρα εμείς θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε μία μεγάλη εμφάνιση και να πάρουμε ένα τόσο καλό αποτέλεσμα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να νικήσουμε, είτε είναι με 1, 2 ή και 3 γκολ. Σημασία έχει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και να μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα,» απάντησε ο Μαρτίνς.

Το +21 του Ολυμπιακού (51β.) έναντι της Ένωσης (30β.) στον βαθμολογικό πίνακα, επιτρέπει στους «ερυθρόλευκους» να παίξουν χωρίς πίεση. Ένας αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ δεν παύει να είναι πάντα ένα ντέρμπι, όμως όπως τόνισε ο μέσος της ομάδας του Πειραιά: «Τα παιχνίδια με την ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητα από τη βαθμολογική διαφορά. Η αντίπαλός μας παρουσιάζεται βελτιωμένη στα τελευταία παιχνίδια και ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο. Εμείς θέλουμε να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι».

Πόσο επηρεάζει τους παίκτες του Ολυμπιακού η προγραμματισμένη για την ερχόμενη εβδομάδα ρεβάνς με την Οσμάνλισπορ στην Τουρκία; «Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό. Ξεκουραστήκαμε και προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Θέλουμε να κερδίσουμε! Ξέρουμε πως είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Δεν σκεφτόμαστε ακόμη το παιχνίδι της Τουρκίας. Να τελειώσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ και μόνο τότε θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το ματς στην Άγκυρα,» εξήγησε ο Πορτογάλος.

Στις 2 Οκτωβρίου, για την 6η αγωνιστική της Super League, o Αντρέ Μαρτίνς είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στους «κιτρινόμαυρους», βοηθώντας στη «μεταφορά» του παιχνιδιού από την άμυνα στην επίθεση, για να «γράψει» ο ίδιος το 2-0 με συρτό στο 63ο λεπτό, μετά από ελιγμό και αφού πρώτα είχε κλέψει την μπάλα από τον Λαμπρόπουλο. Ο Μαρτίνς θυμήθηκε: «Ήταν εκπληκτικό το συναίσθημα όταν πέτυχα το γκολ στον πρώτο γύρο. Μακάρι να το ξανανιώσω στο ΟΑΚΑ, αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι να βοηθήσω την ομάδα μου με οποιονδήποτε τρόπο και να αναδειχτούμε και πάλι νικητές».

Ο 27χρονος μέσος του Ολυμπιακού δεν έχει ξεχάσει τη «λευκή» ισοπαλία της περασμένης Πέμπτης με την Οσμάνλισπορ: «Είχαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Γνωρίζαμε πως απέναντί μας είχαμε έναν δύσκολο αντίπαλο, με γρήγορους παίκτες. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει γκολ, αλλά δεν το καταφέραμε. Επίσης είχαμε και την αποβολή του Μπρούνο Βιάνα και τα πράγματα δυσκόλεψαν. Από εδώ και πέρα, όμως η πρόκριση είναι ανοιχτή για εμάς. Θα πάμε στην Τουρκία αποφασισμένοι να πάρουμε την πρόκριση».

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ζητούν νίκη απόψε στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ, πρόκριση και στους ?16? του Europa League. Τι θα ήθελε να τους πει οΑντρέ Μαρτίνς; «Αυτό που θα ήθελα να πω στον κόσμο μας είναι πως κανένας δεν θέλει αυτές τις δύο νίκες περισσότερο από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Θέλουμε πάρα πολύ να νικήσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια, να συνεχίσουμε με τον καλύτερο τρόπο στην Ευρώπη, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Πρόκειται για δύο δύσκολα παιχνίδια, θα αντιμετωπίσουμε ομάδες που θα μας δημιουργήσουν προβλήματα. Όμως, εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε. Θέλουμε την πρόκριση στους ?16? του Europa League, θέλουμε να κατακτήσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα. Και ο λόγος είναι να κάνουμε ευτυχισμένους τους εαυτούς μας, αλλά και τους φιλάθλους που πάντα μας στηρίζουν και πάντα είναι στο πλευρό μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags