Facebook Pixel Η αποκάλυψη Μπέντο για Ιντέγιε, η ατάκα για τον Ανσαριφάρντ και οι… σπόντες για τις πωλήσεις!
| 2017-02-22 19:56:00

Η αποκάλυψη Μπέντο για Ιντέγιε, η ατάκα για τον Ανσαριφάρντ και οι… σπόντες για τις πωλήσεις!

Η αποκάλυψη Μπέντο για Ιντέγιε, η ατάκα για τον Ανσαριφάρντ και οι… σπόντες για τις πωλήσεις!

Ο Πάουλο Μπέντο δεν κρύφτηκε και μίλησε ανοικτά για την υπόθεση του Νιγηριανού άσου, ενώ θυμήθηκε και την πώληση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, λίγες ώρες πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη.

Ο Πορτογάλος κόουτς του Ολυμπιακού, στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Οσμάνλισπορ, πρόλαβε τόσο τους Κινέζους όσους και τους Πειραιώτες και… ανακοίνωσε μόνος του τη μεταγραφή του Μπράουν Ιντέγε, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τον αντικαταστάτη του.

Επίσης, τόνισε με νόημα, πως δεν είναι εύκολο για μία ομάδα να καλύψει το κενό δύο παικτών όπως ο Νιγηριανός και ο Μιλιβόγεβιτς!

Ιδού τι είπε:

Για τον Ιντέγε: «Το σχόλιό μου είναι ότι δεν είναι εδώ μαζί μας. Δεν θα παίξει ξανά με την ομάδα μας. Το τελευταίο του παιχνίδι με εμάς το έπαιξε την Κυριακή και δεν έχω να αναλύσω κάτι άλλο πάνω σε αυτό».

Για το αν ο αντικαταστάτης θα είναι ο Ανσαριφάρντ ή ο Καρντόσο: «Θα δούμε ποιος θα αναπληρώσει το κενό. Πάντα είναι σημαντικό να σκεφτείς τι θα κάνεις και με την στρατηγική μας. Θα δούμε αύριο τι θα κάνουμε. Ο Ιντέγε ήταν ένας παίκτης που μας βοηθούσε πολύ, όχι μόνο για τα γκολ, αλλά συνολικά για την παρουσία του στον αγώνα. Βοηθούσε πολύ και στο αμυντικό κομμάτι. Καμία ομάδα δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσει μία κατάσταση όταν χάνει δύο σημαντικούς παίκτες όπως ο Λούκα και ο Μπράουν. Παρόλα αυτά είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε και να καλύψουμε το κενό του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags