Facebook Pixel Ατάκες «φωτιά» από Κούγια για τον Μπέο, την εγκληματική οργάνωση, τον Μαρινάκη και τον Πατέρα!
| 2017-03-01 17:45:00

Ατάκες «φωτιά» από Κούγια για τον Μπέο, την εγκληματική οργάνωση, τον Μαρινάκη και τον Πατέρα!

Ατάκες «φωτιά» από Κούγια για τον Μπέο, την εγκληματική οργάνωση, τον Μαρινάκη και τον Πατέρα!

Μεγάλη συζήτηση αναμένεται να γίνει για το δεύτερο μέρος της κατάθεσης του Αλέξη Κούγια στη δίκη του Koriopolis.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ εγκωμίασε τον εκ των βασικών κατηγορούμενων για την υπόθεση και πρώην υπάλληλο της ΕΠΟ, Γιάννη Παπαδόπουλο, τόνισε ότι δεν έχει κάποιο στοιχείο για να κατηγορήσει τον Αχιλλέα Μπέο, τον οποίο χαρακτήρισε «διεκδικούμενη νύφη από τους Πατέρα-Μαρινάκη», ενώ δήλωσε άγνοια σχετικά με την «εγκληματική οργάνωση του Μπέου»!

Αναλυτικά μίλησε:

Για τον Αχιλλέα Μπέο:

«Ο Μπέος ήταν σαν διεκδικούμενη νύφη από τον Πατέρα και τον Μαρινάκη. Βρέθηκε σε διασταυρωμένα πυρά. Έχει αδικήσει τη δημοσιότητα εικόνα του, δεν υπολογίζει τίποτα σε αυτά που λέει. Δεν γνωρίζω ποια είναι η εγκληματική οργάνωση για την οποία κατηγορείται, ούτε αν έστησε αγώνες για το στοίχημα γνωρίζω. Το υποπτεύομαι, περνάει από το μυαλό μου, αλλά δεν το γνωρίζω...»

Για τα παναθηναϊκά του αισθήματα και το στόρι της μεταγραφής του νεαρού Κώστα Πλέγα από το... τριφύλλι στον Ολυμπιακό:

«Εμένα τα φίλαθλά μου αισθήματα είναι στον Παναθηναϊκό. Παναθηναϊκός είμαι... Όταν ήταν να δώσω τον Πλέγα, ενώ είχαμε συμφωνήσει με την Αταλάντα, δοκιμάστηκε στον Παναθηναϊκό, γιατί ο Παναθηναϊκός τον ήθελε. Μετά ξαφνικά δεν ενδιαφέρθηκε. Όμως το παιδί δεν ήθελε να πάει στην Αταλάντα. Κάποια στιγμή μαθαίνω ότι είχε υπογράψει μόνος του στον Παναθηναϊκό κι έτσι πείσμωσα εγώ και τον έδωσα στον Ολυμπιακό. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, ο Πατέρας, ο Αλαφούζος κι ο Θωμαΐδης ξεσπάθωσαν εναντίον μου, όπως και για την τελευταία μου κατάθεση για τον Μαρινάκη. Και την ίδια στιγμή ο εισαγγελέας Λαΐνης με διάταξη μου παίρνει τους φρουρούς και μετά μου ασκήθηκε και δίωξη για τις κασέτες του Πατέρα».

Για τον κατηγορούμενο και πρώην υπάλληλο της ΕΠΟ, Γιάννη Παπαδόπουλο ανέφερε:

«Ο Γιάννης και τώρα ασχολείται με το ποδόσφαιρο κι απ' ό,τι ξέρω δραστηριοποιείται στην ΑΕΚ. Είναι ένα άτομο που χαίρεσαι να τον έχεις φίλο. Δεν τον θεωρώ καθόλου επικίνδυνο. Έχει μία θαυμάσια γυναίκα και δύο θαυμάσια κοριτσάκια. Είναι ένα χαρισματικό άτομο. Με παραπλάνησε ένας δικηγόρος και κατέθεσα όσα είχα καταθέσει γι' αυτόν.

Ο Μπέος, ο Τσακογιάννης κι ο Παπαδόπουλος, δυνατότητα να ορίσουν διαιτητές, δεν είχαν ποτέ. Θα μπορούσαν ίσως να επηρεάσουν, αλλά δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό να καταθέσω. Εμένα μου είχε δημιουργηθεί η πεποίθηση ότι όλο το κακό του ελληνικού ποδοσφαίρου, ήταν οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι. Μετά κατάλαβα τι γινόταν στην ΕΠΟ, όταν γνώρισα τον Σαρρή, τον Κουρίδη και τους υπόλοιπους.

Όταν ήρθε ο Μαρινάκης στο ποδόσφαιρο, όλο το σύστημα Πατέρα, το σύστησε ο ίδιος ο Πατέρας στον Μαρινάκη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags