Facebook Pixel ΒΟΜΒΕΣ Μητρόπουλου: «Κινδυνεύαμε με Γ' Παγκόσμιο αν δεν ήταν μπροστά ο Ολυμπιακός»!
| 2017-03-03 19:20:00

ΒΟΜΒΕΣ Μητρόπουλου: «Κινδυνεύαμε με Γ' Παγκόσμιο αν δεν ήταν μπροστά ο Ολυμπιακός»!

ΒΟΜΒΕΣ Μητρόπουλου: «Κινδυνεύαμε με Γ' Παγκόσμιο αν δεν ήταν μπροστά ο Ολυμπιακός»!

Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος μίλησε για την προσπάθεια εξυγίανσης, τις κάμερες στην ΕΠΟ, αλλά και τις... φωνές του Ολυμπιακού για την διαιτησία.

Την άποψη ότι το ποδόσφαιρο το διοικούν άνθρωποι παντελώς... άσχετοι εξέφρασε ο Βίκτωρας Μητρόπουλος μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Αναφέρθηκε στο θέμα με την ύπαρξη καμερών στην ΕΠΟ τονίζοντας ότι δεν υφίσταται αυτό το θέμα.

Επιπλέον, υποστήριξε ότι εφόσον υπάρχει ο Πιλάβιος στο CAS και ο Γκαγκάτσης στη Super League δεν πρέπει να περιμένουμε πολλά από την προσπάθεια για εξυγίανση.

Τέλος, αναφέρθηκε στις σχέσεις των παραγόντων του ποδοσφαίρου με την πολιτική τονίζοντας ότι δε θέλει αυτό να σχετίζεται με το ποδόσφαιρο.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τις κάμερες της ΕΠΟ: «Δεν υπάρχει αυτό. Υπήρχαν εκθέσεις για ύπαρξη κάμερας στο διάδρομο για λόγους ασφαλείας. Δεν υπήρχε κάμερα μέσα στο διοικητικό συμβούλιο ή στην ΚΕΔ. Δεν υπήρχαν κάμερες υπήρχαν θέσεις για κάμερες. Ένα site, το sdna, το είχε γράψει και μετά έσπευσε να το μαζέψει. Το θέμα αυτό δεν υπάρχει. Ο Παπανικολάου τον θεωρούσαν άνθρωπο του Μαρινάκη και σε κάποιες περιπτώσεις όχι άδικα γιατί είχε εκτεθεί. Πήραν μια απόφαση και του ανακοίνωσαν την απόλυση του. Η ανακοίνωση μιλά για ύπαρξη υποδομής δηλαδή ότι μπορεί να έβαλαν καλωδιώσεις αλλά δεν έβαλαν καν κάμερες. Είναι ποτέ δυνατόν να λειτουργήσουν κάμερες χωρίς να το ξέρει η διοίκηση; Τι ήταν αόρατες, δεν τις έβλεπε κανείς;».

Για τις καταγγελίες για ντοπαρισμένους παίκτες και στήσιμο παιχνιδιών: «Πού την είδατε την εξυγίανση; Η εξυγίανση περιορίστηκε, εάν λέγεται αυτό εξυγίανση, σε τρεις διαιτητές, τον Γιάχο, τον Σπάθα και έναν ακόμη. Αυτοί οι τρεις δεν βγήκαν από τους πίνακες απλα δεν χρησιμοποιούνται. Ήρθε ένας εξυγιαντής, ο οποίος προφανώς ασχολείται με το μωράκι του. Πληροφορήθηκα ότι θα έρθει για να επαναφέρει την ομαλότητα και 31 Μαΐου θα κάνουμε εκλογές. Πού είναι όλα αυτά; Οι άνθρωποι αυτοί δε διοικούν. Κοιτάζουν το θέμα που υπάρχει στη δημοσιότητα και δε διοικούν. Προσπάθησαν απλά να βρουν τι υπήρξε. Αυτό όταν ο Πιλάβιος είναι στο CAS και ο Γκαγκάτσης στη Super League δεν νομίζω ότι μπορεί να φέρει αποτελέσματα όλο αυτό. Μην περιμένετε αποτελέσματα ότι κάναμε εξυγίανση και βρήκαμε αυτά. Θα περιοριστεί στην απομάκρυνση του Παπανικολάου, στην οποία θα χρειαστούν περίπου τρία χρόνια από τον εισαγγελέα και άλλα τόσα χρόνια για να πάμε σε δικαστήριο. Ο Δρόσος ομολογεί ότι δεν ξέρει ποδόσφαιρο αλλά είναι εκεί και διοικεί. Οι άνθρωποι που διοικούν είναι παντελώς άσχετοι. Ακόμη και ο Βρύζας δεν έχει τη διοικητική πείρα να μπει και να βάλει πράγματα. Μπορεί να έχουμε εκλογές, όμως. Αυτό είναι ένα χαστούκι για τον Κοντονή.

Βέβαια έχουμε άλλες ιστορίες. Έχουμε επιχειρηματοπολιτικά κριτήρια στο ποδόσφαιρο. Το εξώδικο του Ιβάν Σαββίδη δεν είναι τυχαίο. Όταν βγαίνει και λέει ότι ήμουν ο άνθρωπος που ανέβασε το τίμημα εγώ αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του Σαββίδη. Εγώ θεωρώ ότι είναι λάθος. Ο Σαββίδης σε κάθε ιστορία που ενδιαφέρει επικοινωνιακά την κυβέρνηση. Δεν τρώμε χόρτο. Η εμπλοκή του αυτή να έχει σχέση με το ποδόσφαιρο αυτό δε θέλω. Εγώ περίμενα από τους επιχειρηματίες να βγουν και να ρωτήσουν τι γίνεται εδώ. Θα σταθώ στο λόγο που δεν λέει καλημέρα ο Αλαφούζος και ο Σαββίδης. Όταν γινόταν η διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών ο ΣΚΑΙ κατακεραύνωνε τον Σαββίδη. Έσπασε τότε η ιστορία αυτή. Αργότερα άλλαξαν οι θέσεις και με τον Μελισανίδη. Αυτό δεν είναι τυχαίο».

Για το εάν ενισχύονται οι σχέσεις Σαββίδη – Μαρινάκη: «Εγώ διάβασα στα παραπολιτικά πρώτα ποιος είναι αυτός και μετά για την επιχειρηματική του δραστηριότητα. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Εγώ βλέπω μια εμπλοκή στην πολιτική ζωή με δικά τους κριτήρια από επιχειρηματίες. Πρέπει να αναλογιστούν εάν τους συμφέρει αυτό ως ιδιοκτήτες ΠΑΕ. Ο Μαρινάκης δεν είναι άγνωστο ότι επισκέπτεται το Μαξίμου. Το θέμα είναι εάν η σχέση αυτή να επηρεάζει τα ποδοσφαιρικά».

Τέλος, σχολίασε: «Θα έχει γίνει ο Γ’ Παγκόσμιος εάν ο Ολυμπιακός δεν ήταν τόσο μακριά από τους υπόλοιπους διεκδικητές. Τα λάθη είναι απίστευτα. Όταν αδικείται ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πουν ότι με αδικούν για να πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα γιατί ο Ολυμπιακός έχει πάρει το πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο. Δε το χάνει το πρωτάθλημα. Βάζω 50.000 ευρώ και δέχομαι στοίχημα με 1 ευρώ. Όποια ηρεμία υπάρχει στο ποδόσφαιρο οφείλεται στην πρωτοπορία του Ολυμπιακού. Στα πλέι οφ θα δούμε τι μαχαιριές θα βγούνε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags