Facebook Pixel Συγκλονίζει ο Αλέφαντος για τον Θεόδωρο Νικολαΐδη: Σπαράζει η καρδιά μου, μακάρι να είχα τη δύναμη να...
| 2017-03-18 13:45:00

Συγκλονίζει ο Αλέφαντος για τον Θεόδωρο Νικολαΐδη: Σπαράζει η καρδιά μου, μακάρι να είχα τη δύναμη να...

Συγκλονίζει ο Αλέφαντος για τον Θεόδωρο Νικολαΐδη: Σπαράζει η καρδιά μου, μακάρι να είχα τη δύναμη να...

Συντετριμμένος ο έμπειρος προπονητής, μιλάει για τον "κορυφαίο δημοσιογράφο όλων των εποχών" που έφυγε από τη ζωή. "Ανέβηκε απίστευτα ο Ολυμπιακός με αυτή την εφημερίδα".

Σπαράζει η καρδιά μου. Είμαι συγκλονισμένος.

Ένας καταπληκτικός άνθρωπος με μία εξαιρετική οικογένεια. Ένας δημοσιογράφος που ανέβασε με το έργο του όλο τον αθλητισμό. Και πολύ μεγάλος Ολυμπιακός. Τον θυμάμαι από το 1958 που πήγα στον Ολυμπιακό.

Βοήθησε και έβγαλε πολύ μεγάλους δημοσιογράφους. Ήταν ένας μάγος της δημοσιογραφίας και ηθικός άνθρωπος. Ο μεγαλύτερος Έλληνας δημοσιογράφος όλων των εποχών. Αλλά και δίκαιος, ποτέ δεν κρατούσε κακία σε κανέναν.

Έδωσε και την ψυχή του για το ΦΩΣ και τον Ολυμπιακό, για όλους τους παίκτες του και όλους τους προπονητές του. Ανέβηκε φοβερά ο Ολυμπιακός με αυτή την εφημερίδα. Εγώ μεγάλωσα με το ΦΩΣ όταν πήγα από το Χαλάνδρι στον Ολυμπιακό. Όταν ήμουν 17 ετών περνούσα από την εφημερίδα.

Είναι δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήσει. Ο πόνος είναι αβάσταχτος.

Εύχομαι η οικογένειά του να κρατήσει ψηλά την εφημερίδα προς τιμήν του. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν είχε εχθρούς. Δε θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Ήταν στην ενεργό δράση μέχρι την τελευταία στιγμή. Μακάρι να είχα τη δύναμη να πω στον Θεό να τον αναστήσει.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags