Facebook Pixel ALERT!Γνωστός παράγοντας θέλει τον Ηρακλή!
| 2017-03-28 19:47:00

ALERT!Γνωστός παράγοντας θέλει τον Ηρακλή!

ALERT!Γνωστός παράγοντας θέλει τον Ηρακλή!

Ποιος γνωστός ποδοσφαιρικός παράγοντας ενδιαφέρεται για να αγοράσει την ΠΑΕ; Όλες οι εξελίξεις!

Σύμφωνα με πληροφορίες, o Σπύρος Παπαθανασάκης βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Βαγγέλη Πλεξίδα για την πώληση της ΠΑΕ Ηρακλής!

Το ενδιαφέρον του Θεσσαλού επιχειρηματία δεν είναι τωρινό, καθώς και το καλοκαίρι είχε προσπαθήσει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, ωστόσο τότε οι απαιτήσεις του Καναδού, κρίθηκαν εκτός πραγματικότητας.

Ο Πλεξίδας τις τελευταίες ημέρες έκανε νέο μπάσιμο και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι μεταξύ τους συζητήσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο, με τον ίδιο να περιμένει από την πλευρά της ΠΑΕ το τελικό πόρισμα για τα χρέη αυτής, μέσα από έλεγχο που έγινε από ορκωτούς λογιστές.

Οι διαπραγματεύσεις γίνονται στην Αθήνα, ενώ για την ώρα δεν είναι απόλυτα βέβαιο, εάν σε αυτές συμμετέχει και ο Νίκος Καγιούλης, ο οποίος ωστόσο είναι ενήμερος για την όλη υπόθεση.

Οπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, οι συζητήσεις είναι για την απόκτηση όλου του πακέτου των μετοχών που διαθέτει στην κατοχή του ο Σπύρος Παπαθανασάκης.

Τα πάντα γύρω από αυτή την υπόθεση αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί θετικά ή αρνητικά μέχρι την Πέμπτη, καθώς την Παρασκευή εκπνέει η προθεσμία για την κατάθεση του φακέλου αδειοδότησης στην ΕΠΟ.

Για την ώρα κανείς δε μπορεί να γνωρίζει, πιο ακριβώς είναι το ποσό για τα οποίο διαπραγματεύονται οι δύο πλευρές, ωστόσο όλα αυτά είναι κάτι που θα ξεκαθαριστούν ίσως και τις επόμενες ώρες.

Πηγή: bluearena.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags