Facebook Pixel ΞΕΣΠΑΣΜΑ Παντελίδη!
| 2017-03-28 22:24:00

ΞΕΣΠΑΣΜΑ Παντελίδη!

ΞΕΣΠΑΣΜΑ Παντελίδη!

Διαβάστε τα όσα είπε ο τεχνικός του Ηρακλή στον ΣΠΟΡ FM για την τραγική κατάσταση στην οποία είναι η ομάδα... Τι μήνυμα έστειλε;

Αναλυτικά όσα είπε:

«Χθες εμφανίστηκα στο γήπεδο και δεν υπήρχε τίποτα για να δουλέψεις! Ακούρευτα γήπεδα, δεν υπήρχαν φροντιστές, δεν υπήρχαν φυσιοθεραπευτές, τίποτα! Και να θες να δουλέψεις, δεν έχεις τη δυνατότητα κάτω από αυτές τις συνθήκες. Πώς ν το κάνεις; Μόνος σου; Σήμερα ήταν όλα στη θέση τους, τα πράγματα καλύτερα. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν αντικρίζαμε την ίδια εικόνα… Αφήσαμε στην άκρη όλα τα προβλήματα που υπάρχουν και για δύο ώρες κάναμε κανονικά προπόνηση. Δεν γνωρίζω αν αντιπροσωπεία παικτών πήγε να μιλήσει με τη διοίκηση. Εγώ περιμένω νεώτερα από την Πέμπτη».

Ερωτηθείς για το τι εννοεί με τα «νεώτερα από Πέμπτη», απάντησε: «Μιλάμε για επίλυση κάποιων προβλημάτων. Όλα αυτά τα χρόνια στο ποδόσφαιρο είναι καλύτερα να βλέπεις παρά να ακούς. Να δούμε την Πέμπτη τι θα γίνει από τις υποσχέσεις υλοποιήσεων που έχουν γίνει. Δεν είμαι σίγουρος για το… πού πάμε. Το σίγουρα είναι πως ακούω ότι γίνεται προσπάθεια. Το ζήτημα όμως δεν είναι να ακούς, αλλά να γίνουν πράξη κάποια πράγματα…».

Όσον αφορά στις φημολογίες περί εμπλοκής του Βαγγέλη Πλεξίδα στον Ηρακλή, είπε: «Δεν έχω τέτοιου είδους πληροφορία, από εσάς το ακούω για πρώτη φορά. Από τη διοίκηση με ενημερώνουν για άλλες εξελίξεις, όχι τέτοιου είδους θέματα. Εγώ μιλάω για τα προβλήματα εντός ομάδας και τι μπορούμε να λύσουμε, σχετικά με τις υποχρεώσεις που υπάρχουν για να τρέξει πιο ομαλά το ποδοσφαιρικό τμήμα. Υπολογίζω πως σε 1-2 μέρες θα υπάρχουν καλύτερες συνθήκες. Μέχρι εκεί ασχολούμαι εγώ γύρω από τα διοικητικά».

Όσο για τις αντιδράσεις των παικτών: «Θεωρώ δύσκολο να υπάρξει αποχή διαρκείας από τους παίκτες. Η ομάδα έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που δεν υπάρχουν κι άλλες επιλογές. Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει άλλη λύση, ευχαρίστως… Σε πολλές ελληνικές ομάδες υπάρχουν τέτοια προβλήματα, όπως στον Ηρακλή. Είναι καλά όλα τα παιδιά στην ομάδα, δουλεύουν όσο περισσότερο μπορούν. Γιατί να κάνεις αποχή από τις προπονήσεις; Αν αντιδράσεις μην κάνοντας προπόνησης, το μόνο καλό που κάνεις είναι στον αντίπαλο, όχι στον εαυτό σου. Εσύ, στο φινάλε, κρίνεσαι κάθε Κυριακή… Εκτός αν σαν παίκτης αποφασίσεις πως απέχω εντελώς και δεν πάω καθόλου στο γήπεδο με την ομάδα».

Όσον αφορά στην εικόνα που έχει για το πρωτάθλημα γενικά: «Δε νομίζω πως είναι αναβαθμισμένο το φετινό. Περίμενα περισσότερα πράγματα στην κορυφή από όλες τις μεγάλες ομάδες. Παρά το ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε την εικόνα των προηγούμενων χρόνων, εντούτοις δε δυσκολεύτηκε να φτάσει στο, όπως όλα δείχνουν, πρωτάθλημα. Η παρουσία του Πλατανιά, του Πανιωνίου, της Ξάνθης έδωσαν το κάτι παραπάνω, αλλά δε νομίζω πως το πρωτάθλημα ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Έχει κλείσει η ψαλίδα. Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στο ότι ανέβηκαν οι μικροί ή έπεσαν οι μεγάλοι. Πιστεύω σε καλύτερο πρωτάθλημα του χρόνου, όπου θα πέσουν και τέσσερις ομάδες, κάτι που θα αναγκάσει πολλές από την πέμπτη θέση και κάτω να ενισχυθούν αρκετά, να ρίξουν χρήματα για να αποφύγουν τον υποβιβασμό».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags