Facebook Pixel Τα δύο... πρόσωπα ΑΕΚ και Παναθηναϊκού
| 2017-04-03 08:55:00

Τα δύο... πρόσωπα ΑΕΚ και Παναθηναϊκού

Τα δύο... πρόσωπα ΑΕΚ και Παναθηναϊκού

Δεν μου έρχεται να πω μπράβο στον Παναθηναϊκό, που πήρε το «2» από την ΑΕΚ. Δεν αξίζει το χειροκρότημα επειδή κέρδισε με 3-2, όταν ήταν απογοητευτικός στο β’ 45λεπτο.

Ένας «άλλος» Παναθηναϊκός σε σύγκριση μ' εκείνον τον υπέροχο σε ρυθμό και ποδοσφαιρική δράση του πρώτου μέρους.

Μη σταθούμε σε αποτέλεσμα. Στη νίκη. Αυτά για τους οπαδούς. Και οι δύο ομάδες εντυπωσίασαν με τη… διπροσωπία τους. Έβγαλαν μια άλλη εικόνα, εντελώς διαφορετική σε κάθε ημίχρονο.

Το μόνο «καλό» στο ντέρμπυ ήταν το ότι κράτησε το ενδιαφέρον μας, έστω κι αν έπαιζε μπάλα μόνο μία ομάδα σε κάθε ημίχρονο. Κι αυτή η «αλλαγή», από την ημέρα στη νύχτα, και από τη νύχτα στη μέρα, και για τον Παναθηναϊκό και για την ΑΕΚ, ήταν η αιτία που το 0-2 έγινε 2-2. Και θα μπορούσε να προκύψει 3-2 κι όχι 2-3.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι έχει την ικανότητα να κάνει παιχνίδι πρωτοβουλίας. Με ποδόσφαιρο ανάπτυξης και κυριαρχίας. Από την άλλη το «ατού» της ΑΕΚ είναι κλέβει αποτέλεσμα. Με την πολύ καλή άμυνά της να σπρώχνει το παιχνίδι μπροστά, προς την περιοχή του αντιπάλου.

Αυτό δεν έγινε χθες. Τα τρία χαφ της ΑΕΚ δεν δούλεψαν αυτή τη φορά κι ο Παναθηναϊκός χόρεψε τον αντίπαλο επιθετικά με δύο κυνηγούς, Μπεργκ και Κλωναρίδη.

Αυτό έγινε. Φάνηκε ο Παναθηναϊκός όταν δεν υπήρχε στο γήπεδο η ΑΕΚ. Και μπήκε στο παιχνίδι η ΑΕΚ όταν ο Παναθηναϊκός δήλωσε απών. Έστω κι έτσι το ντέρμπυ ικανοποίησε. Μην έχουμε μεγαλύτερες απαιτήσεις απ’ αυτές που μπορούν να μας δώσουν οι ομάδες κορυφής της σούπερ ληγκ.

Έδειρε την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός, λάθος που δεν την σκότωσε

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags