Facebook Pixel Επιβεβαίωση SportDog- Η πρώτη κίνηση Μαρινάκη για το καλοκαίρι – Πιάνει άμεσα Λιμάνι!
| 2017-04-04 20:07:00

Επιβεβαίωση SportDog- Η πρώτη κίνηση Μαρινάκη για το καλοκαίρι – Πιάνει άμεσα Λιμάνι!

Επιβεβαίωση SportDog- Η πρώτη κίνηση Μαρινάκη για το καλοκαίρι – Πιάνει άμεσα Λιμάνι!

Η άφιξή του στον Ολυμπιακό θεωρείται ήδη… κλεισμένη και περιμένει απλά να τελειώσει η σεζόν για να πάει στου Ρέντη. Διαβάστε ποιος είναι και ποια η συμφωνία που έγινε!

Με γοργούς ρυθμούς μαθαίνουμε ότι προχωράει πλέον ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν, καθώς ήδη στο Λιμάνι «τρέχουν» διάφορες υποθέσεις και… ψάχνονται για παίκτες, τα ονόματα των οποίων θα πέσουν στο τραπέζι, είτε παραμείνει ο Τάκης Λεμονής στον πάγκο είτε έρθει νέος κόουτς.

Στο σχετικό πλάνο λοιπόν των Πειραωτών και του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον «νέο Ολυμπιακό», το οποίο σας παρουσίασε πριν λίγες ημέρες σε σχετικό ρεπορτάζ ο SportDog, βρίσκεται και το όνομα του Μανώλη Σιώπη.

Οι εμφανίσεις του την φετινή σεζόν με την φανέλα του Πανιωνίου έχουν τραβήξει τα βλέμματα όλων των μεγάλων της Superleague, ωστόσο ο παίκτης ανήκει στον Ολυμπιακό, που πλήρωσε για να τον επαναφέρει στο Λιμάνι από τη νέα χρονιά!

Η υπόθεση είναι… τελειωμένη, παρότι ο παίκτης άρεσε πολύ και σε άλλους και όπως επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του σήμερα, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, ο νεαρός χαφ θα επιστρέψει το καλοκαίρι στους Πειραιώτες, οι οποίοι έχουν πληρώσει ήδη τους Κυανέρυθρους για τον πάρουν πίσω στην ομάδα!

«Ο Ολυμπιακός έχει ήδη πληρώσει τη συμφωνημένη αποζημίωση στον Πανιώνιο. Το ποσό που είχαν συμφωνήσει για μελλοντική επιστροφή του Σιώπη στην ομάδα του Πειραιά», ήταν η δήλωση του κ. Ευαγγελόπουλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags