Facebook Pixel Φοβερό γιατί τα πήρε ο Δημήτρης - Στον αέρα παίκτες-αστέρια, δύο ξένοι "τελειωμένοι" – Διαβάστε ονόματα!
| 2017-04-26 13:15:00

Φοβερό γιατί τα πήρε ο Δημήτρης - Στον αέρα παίκτες-αστέρια, δύο ξένοι "τελειωμένοι" – Διαβάστε ονόματα!

Φοβερό γιατί τα πήρε ο Δημήτρης - Στον αέρα παίκτες-αστέρια, δύο ξένοι "τελειωμένοι" – Διαβάστε ονόματα!

Σκούπα παίρνει το αφεντικό του "τριφυλλιού" μετά το κάζο από τη Φενέρ - Ποιοι θα φύγουν από την ομάδα και για ποιο λόγο τρελάθηκε για τον αποκλεισμό - Αποκάλυψη από sportdog!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τα έχει πάρει άγρια από την παρουσία του Παναθηναϊκού στη σειρά με τη Φενέρ και γι' αυτό το λόγο αποφάσισε να ακυρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια και να στείλει την ομάδα πίσω στην Αθήνα με πούλμαν.

Θεωρείται σίγουρο ότι θα προχωρούσε και σε απομάκρυνση παικτών, αν μπορούσε να το κάνει. Δεν μπορεί, όμως, γιατί η ομάδα του δεν έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε αντικατάσταση, από τη στιγμή που έχουν αρχίσει τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο Ντιμίτρις Νίκολς, άλλωστε, που είναι ο πρώτος που αποχωρεί από την ομάδα, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το αφεντικό της "πράσινης" ΚΑΕ εκνευρίστηκε τρομερά, βλέποντας τον Παναθηναϊκό να καταρρέει στο δεύτερο ημίχρονο. Βλέπετε, πίστευε πολύ στην πρόκριση και έπεσε από τα σύννεφα, παρακολουθώντας την ομάδα του να χάνει τα πρώτα δύο ματς. Και κυρίως το πρώτο, όταν, μάλιστα, είχε πάρει διαφορά 16 πόντων.

Το αποκορύφωμα ήρθε χθες, όταν και είδε τον Παναθηναϊκό να γίνεται σάκος του μποξ στο δεύτερο ημίχρονο από τη Φενέρ του Ομπράντοβιτς. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήθελε την πρόκριση για τον επιπλέον λόγο πως επιθυμούσε να δείξει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πηγαίνει σε Φάιναλ Φορ και χωρίς τον Ζοτς!

Τελευταία φορά, άλλωστε, που οι "πράσινοι" πήγαν σε Φάιναλ Φορ ήταν το 2012, δηλαδή την τελευταία χρονιά του Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ.

Το καλοκαίρι είναι κοντά, σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές, και μετά τον Νίκολς, αυτός που σίγουρα θα φύγει είναι ο Κένι Γκάμπριελ. Δεν είναι κακός παίκτης, αλλά σε αυτή τη θέση ο Παναθηναϊκός έχει τον Γκιστ και τον Σίγκλεντον.

Τεράστιο ενδιαφέρον έχει το τι θα γίνει με τους Καλάθη και Μπουρούση, που κάνουν πολύ κακή χρονιά, ενώ το μέλλον του Τζέιμς θα κριθεί από την κατάληξη του πρωταθλήματος. Από την άλλη, Σίνγκλετον και Ρίβερς θεωρούνται απαραίτητοι. Τέλος, ο Φελντέιν είναι σχεδόν απίθανο να συνεχίσει στο ΟΑΚΑ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χοντρή πλάκα από Ολυμπιακό - Χτυπάει σούπερ άσο του ΠΑΟ - Θα πέσουν τα τσιμέντα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags