Facebook Pixel Εξελίξεις με τους δανεικούς στον Ολυμπιακό – Ο πρώτος που γύρισε στο Λιμάνι (ΦΩΤΟ)
| 2017-05-03 23:53:00

Εξελίξεις με τους δανεικούς στον Ολυμπιακό – Ο πρώτος που γύρισε στο Λιμάνι (ΦΩΤΟ)

Εξελίξεις με τους δανεικούς στον Ολυμπιακό – Ο πρώτος που γύρισε στο Λιμάνι (ΦΩΤΟ)

Πολλές θα είναι οι… εσωτερικές μεταγραφές στους Ερυθρολεύκους το φετινό καλοκαίρι, καθώς θα γίνει γερό ξεκαθάρισμα στο ρόστερ. Ποιος βιάστηκε να γυρίσει;

Στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει το φετινό καλοκαίρι να δώσουν αρκετές ευκαιρίες στους παίκτες που είναι δανεικοί σε άλλες ομάδες αυτή τη στιγμή, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις του νέου προπονητή.

Ο πρώτος πάντως που… χαιρέτησε ήδη την ομάδα του και γύρισε στον Ολυμπιακό, είναι ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος έφυγε πριν τελειώσει η σεζόν από την Αγγλία και γυρίζει άμεσα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την «Nottingham Post», ο Ελβετός άσος δεν υπολογίζεται από τον Ματ Γουόρμπαρτον και για αυτό ζήτησε και έφυγε από τώρα, αφού έχει να παίξει από τις 18 Φεβρουαρίου!

«Ο Παϊτίμ Κασάμι φέρεται να έχει φύγει από την Φόρεστ πριν το τέλος της σεζόν. Ο 24χρονος αποκτήθηκε τον Αύγουστο με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό και επιστρέφει στον σύλλογό του», έγραψαν μεταξύ άλλων οι Άγγλοι.

Μάλιστα, την είδηση… επιβεβαίωσε έμμεσα και ο ίδιος ο Κασάμι, καθώς σε ανάρτηση του στο facebook, πόζαρε μέσα στο αεροπλάνο, γράφοντας χαρακτηριστικά «Bye bye» δίπλα τη βρετανική σημαία.

Ιδού:


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags