Facebook Pixel Συγκλονίζει η δήλωση Μαρτίνς για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Παραλίγο τραγωδία στην Τούμπα"!
| 2017-05-07 20:16:00

Συγκλονίζει η δήλωση Μαρτίνς για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Παραλίγο τραγωδία στην Τούμπα"!

Συγκλονίζει η δήλωση Μαρτίνς για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Παραλίγο τραγωδία στην Τούμπα"!

Μια δήλωση που σοκάρει έκανε ο άσος του Ολυμπιακούς, παίρνοντας αφορμή από τα επεισόδια που έγιναν στον τελικό Κυπέλλου στον Βόλο.

Ο Αντρέ Μαρτίνς έδωσε συνέντευξη στην "O' Jogo" και ερωτώμενος για το αν έχει βρεθεί σε κάποια δύσκολη κατάσταση στην Ελλάδα, θυμήθηκε το ματς στην Τούμπα, όταν οπαδοί πέταξαν πέτρες στο πούλμαν του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου:

Για το αν έχει βρεθεί σε κάποια περίπλοκη κατάσταση κατά τη θητεία του στην Ελλάδα: "Τα ντέρμπι στην Ελλάδα τα ζουν με τεράστια ένταση και εχθρότητα, όμως εντός γηπέδου δεν έχω ζήσει κάτι υπερβολικό. Το πιο σοβαρό και τρομακτικό περιστατικό συνέβη όταν πήγαμε στη Θεσσαλονίκη για να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ. Κάποιος πέταξε μια τεράστια πέτρα στο πούλμαν της ομάδας και έσπασε το τζάμι της οροφής. Ευτυχώς κανείς δεν χτύπησε γιατί θα μπορούσε να υπάρξει τραγωδία".

Για τις υπερβολές των οπαδών σε Ελλάδα και Πορτογαλία και το αν φοβάται πιθανή αύξηση της βίας: "Οι οπαδοί αγαπούν τις ομάδες που υποστηρίζουν και αυτή θα έπρεπε να είναι η μοναδική τους έννοια. Το να πάνε στο γήπεδο και να υποστηρίξουν την ομάδα τους, όχι να αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλο, τόσο λεκτικά όσο και σωματικά. Το ποδόσφαιρο παίζεται μονάχα εντός των τεσσάρων γραμμών, δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Η βία και η συμπεριφορά αυτών των ανθρώπων πρέπει να εξαλειφθεί".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags