Facebook Pixel Οι τελευταίες εξελίξεις με τον προπονητή του Ολυμπιακού – Ο… εκλεκτός και το «εμπόδιο»!
| 2017-06-01 01:49:00

Οι τελευταίες εξελίξεις με τον προπονητή του Ολυμπιακού – Ο… εκλεκτός και το «εμπόδιο»!

Οι τελευταίες εξελίξεις με τον προπονητή του Ολυμπιακού – Ο… εκλεκτός και το «εμπόδιο»!

Στο Λιμάνι κατέληξαν στον κόουτς που θέλουν για τη νέα σεζόν, όμως ακόμα δεν έχει τελειώσει η υπόθεση. Διαβάστε τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Ο Πέδρο Μάρτινς είναι ο «εκλεκτός» του Ολυμπιακού για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ωστόσο ακόμα δεν έχει… τελειώσει η υπόθεση.

Μπορεί οι πληροφορίες να κάνουν λόγο για πολύ προχωρημένες συζητήσεις, ωστόσο ακόμα υπάρχει ένα εμπόδιο και αφορά τις απαιτήσεις της Γκιμαρέες.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Μάρτινς τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό και το μόνο που απομένει, είναι να βρεθεί ο τρόπος για να «ξεφύγει» από την ρήτρα που υπάρχει με τον πορτογαλικό σύλλογο.

Η ομάδα του ζητάει χρήματα για να τον αφήσει ελεύθερο (όχι 1 εκατομμύριο ευρώ, αλλά λιγότερα) και ο ίδιος δεν θέλει να παραιτηθεί, καθώς είναι αρνητικός σε ένα «άγριο διαζύγιο».

Γι’ αυτό λοιπόν και την Πέμπτη, μέρα που εκτιμούν όλες οι πλευρές ότι θα κλείσει το deal, θα γίνει μία νέα προσπάθεια για να ικανοποιηθεί η Γκιμαράες, είτε με κάποιο ποσό είτε με κάποιον παίκτη (ίσως δανεικό) από το ρόστερ των Πειραιωτών!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags