Facebook Pixel ΑΕΚ βιάσου! Χάνεται ο Πέκχαρτ!
| 2017-06-08 10:42:00

ΑΕΚ βιάσου! Χάνεται ο Πέκχαρτ!

ΑΕΚ βιάσου! Χάνεται ο Πέκχαρτ!

Το συμβόλαιο του Τσέχου φορ με την Ένωση ολοκληρώνεται, οι "κιτρινόμαυροι" δεν... καίγονται να τον κρατήσουν, όμως όλα δείχνουν πως ο πρώτος σκόρερ της ομάδας φέτος βρήκε νέα στέγη!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λέγκια Βαρσοβίας φέρεται να βρίσκεται ο Τόμας Πέκχαρτ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του sport.se.pl η Λέγκια ψάχνει για έναν ψηλό φορ και ο Τσέχος φαντάζει γι’ αυτούς ιδανική περίπτωση. Στο δημοσίευμα τονίζεται το ιστορικό του Πέκχαρτ, σημειώνοντας πως «τη χειμερινή περίοδο του 2015 πήγε στην ΑΕΚ και εκεί αναγεννήθηκε. Στο πρώτο του μισό σε 14 παιχνίδια πέτυχε τρία γκολ και την περασμένη αγωνιστική σεζόν σε 26 παιχνίδια σκόραρε 9 φορές. Η Λέγκια είναι σίγουρα μια ομάδα που μπορεί να αποκτήσει τον Πέκχαρτ και το πιο σημαντικό είναι πως η σύμβασή του με την ΑΕΚ έληξε και δεν θα ανανεωθεί».

Στην πορεία πάντως οι Πολωνοί γράφουν για τις οικονομικές απαιτήσεις του Πέκχαρτ που αν μη τι άλλο δείχνουν αυξημένες: «Αυτό όμως δε σημαίνει πως ο παίκτης είναι φθηνός. Οι πληροφορίες μας θέλουν τον παίκτη να αξιώνει 500.000 ευρώ ετησίως στο συμβόλαιό του! Ωστόσο, αυτά τα χρήματα μπορούν να μειωθούν. Ο παίκτης έχει ήδη επικοινωνήσει με τον αθλητικό διευθυντή της Λέγκια, Μικαέλ Ζεβλάκοφ (σ.σ. ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού) και τα αποτελέσματα των συζητήσεων θα γίνουν σύντομα γνωστά», γράφουν οι Πολωνοί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags