Facebook Pixel "Έσκασε" τώρα: Φυλακή σε Περέιρα - Κασάμι!
| 2017-06-09 16:10:00

"Έσκασε" τώρα: Φυλακή σε Περέιρα - Κασάμι!

"Έσκασε" τώρα: Φυλακή σε Περέιρα - Κασάμι!

Είδηση της τελευταίας στιγμής για τους δύο άνδρες!

Σε μια ιστορική απόφαση κατέληξε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, που αφορά στους Παϊτίμ Κασάμι και Βίτορ Περέιρα.

Οι δύο άνδρες τιμωρήθηκαν με φυλάκιση 8 μηνών με αναστολή για όσα έκαναν μετά τον προημιτελικό του Κυπέλλου τον Μάρτιο του 2015 ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, όταν προκάλεσαν τους οπαδούς της Ένωσης με χειρονομίες κατά την επίτευξη του γκολ των Πειραιωτών στο 90’ από τον Φράνκο Χάρα.

Κασάμι και Περέιρα κρίθηκαν ένοχοι για την κατηγορία της «απρόκλητης εξύβρισης», με την απόφαση να έχει και την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα της έδρας.

Ο δικηγόρος Κίμωνας Ευαγγελάτος, που εκπροσωπούσε τον φίλαθλο της ΑΕΚ, Χρήστο Γαρυφάλλου, που είχε καταθέσει την μήνυση, είπε προς το δικαστήριο ότι «πρέπει με την απόφασή σας να στείλετε ένα μήνυμα. Θέλουμε να βλέπουμε τέτοιες συμπεριφορές; Μπορούμε να τις ανεχτούμε;».

Ο κ. Δημακόπουλος έδειξε στο δικαστήριο φωτογραφίες και με άλλους ποδοσφαιριστές που έχουν προκαλέσει παλαιότερα την κερκίδα με χειρονομίες, όπως μία με τον Χρήστο Κωστή σε ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Ο Κίμωνας Ευαγγελάτος απάντησε πως «στο παρελθόν έχουμε ανεχτεί τέτοιες συμπεριφορές, γι’ αυτό και δεν γίναμε ποτέ προηγμένη ποδοσφαιρική χώρα. Τώρα πρέπει να βάλετε ένα τέλος σε αυτό».

Ο δικηγόρος των κατηγορουμένων υποστήριξε πως δεν πρόκειται για περίπτωση «απρόκλητης εξύβρισης» αλλά για «απλή εξύβριση», καθώς Περέιρα και Κασάμι είχαν προκληθεί από την κερκίδα μέσω συνθημάτων, τα οποία και ανέφερε!

Ο Κίμωνας Ευαγγελάτος είχε και πάλι την απάντηση: «Μα πώς καταλάβαιναν τα συνθήματα της εξέδρας, αφού πριν είπατε πως δεν γνωρίζουν ελληνικά»;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags