Facebook Pixel Αυτός είναι ο "βράχος" του Θρύλου-"Παλεύει" στόπερ από το πάνω ράφι ο Ολυμπιακός, αρέσει στον Χάσι!
| 2017-06-16 21:55:00

Αυτός είναι ο "βράχος" του Θρύλου-"Παλεύει" στόπερ από το πάνω ράφι ο Ολυμπιακός, αρέσει στον Χάσι!

Αυτός είναι ο "βράχος" του Θρύλου-"Παλεύει" στόπερ από το πάνω ράφι ο Ολυμπιακός, αρέσει στον Χάσι!

Μια εξαιρετική περίπτωση «παλιού γνώριμου» έχουν στα υπ’ όψιν οι Ερυθρόλευκοι για τα μετόπισθεν και ψάχνουν την υπέρβαση για να τον φέρουν στον Πειραιά. Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

O Ολυμπιακός ανακοίνωσε μεν την απόκτηση τριών παικτών (Σισέ, Ρισβάνη και Κούτρη), ωστόσο αυτοί ήταν κλεισμένοι εδώ και καιρό. Πέραν τούτου, ο Μπονγκοντά χάθηκε την τελευταία στιγμή, ενώ οι διαπραγματεύσεις με άλλους στόχους (π.χ Ροντρίγκες, Ντεφούρ) φαίνεται να έχουν «παγώσει».

Γενικότερα, υπάρχει η αίσθηση ότι στα μεταγραφικά η ομάδα έχει μείνει λίγο πίσω και δεν έχει σημειωθεί η πρόοδος που θα περίμενε κανείς σε αυτόν τον τομέα. Η εξέλιξη αυτή προφανώς και δεν αρέσει στον Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος όμως ξεκινά την καλοκαιρινή προετοιμασία με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του και περιμένει τις μεταγραφικές αφίξεις άμεσα.

Πάντως, οι Ερυθρόλευκοι φέρονται να το παλεύουν με την περίπτωση ενός παίκτη που επανέρχεται ξανά στη μεταγραφική επικαιρότητα της ομάδας, όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα. Ο λόγος για τον Αντερλάν Σάντος, κεντρικό αμυντικό της Βαλένθια, τον οποίο ήθελε να φέρει στο Λιμάνι από πέρυσι το καλοκαίρι ο Μάρκο Σίλβα.

O Βραζιλιάνος παίκτης είναι 28 ετών και αγωνίζεται στη Βαλένθια από το 2015, όταν οι «νυχτερίδες» είχαν ξοδέψει 9,5 εκατομμύρια για να τον πάρουν από τη Μπράγκα. Στην Ισπανία ο Σάντος δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες (μετρά 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα σε δυο σεζόν), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.

Πέρυσι ο 28χρονος στόπερ αποτέλεσε τον διακαή μεταγραφικό πόθο του Σίλβα για το κέντρο της άμυνας, ωστόσο το θέμα «κόλλησε» στα χρήματα, αφού οι απαιτήσεις της Βαλένθια ήταν αρκετά υψηλές. Συνεπώς, εάν οι Πειραιώτες αποφασίσουν να κυνηγήσουν τον παίκτη μέχρι τέλους, θα πρέπει είτε να κάνουν οικονομική υπέρβαση είτε να βρουν κάποια φόρμουλα ώστε να τον αποκτήσουν με δανεισμό.

Δείτε τον Αντερλάν Σάντος σε δράση:
 



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags