Facebook Pixel "Με εξανάγκασαν να φύγω από τον ΠΑΟΚ"!
| 2017-06-20 21:17:00

"Με εξανάγκασαν να φύγω από τον ΠΑΟΚ"!

"Με εξανάγκασαν να φύγω από τον ΠΑΟΚ"!

Ποιος πρώην παίκτης του Δικεφάλου μίλησε με πικρία για την αποχώρηση του και τι είπε για τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς;

Ο Ράζβαν Ρατς μίλησε στο "Metropolis 95.5"  για τις εξελίξεις στην πρώην ομάδα του, ευχόμενος να πετύχει ο νέος τεχνικός του Δικεφάλου, Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.

Επίσης αναφέρθηκε στο διαζύγιό του με τους «ασπρόμαυρους» και τόνισε ότι ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ράζβαν Ρατς:

Για το πού είναι σήμερα:
«Είμαι σε διακοπές στο εξωτερικό αλλά θα έρθω στην Ελλάδα την 1η Ιουλίου. Θα πάω στη Χαλκιδική, όπως έκανα και όταν ήμουν στον ΠΑΟΚ. Θα έρθω με ένα φίλο μου και θα πάω οπωσδήποτε στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα στην καρδιά μου, είναι μέρος της ζωής μου, είμαι οπαδός του. Έφυγα χωρίς τη θέλησή μου γιατί ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής επέλεξαν να με θέσουν εκτός ομάδας».

Για το αν μαθαίνει νέα του ΠΑΟΚ: «Πάντα διαβάζω νέα για τον ΠΑΟΚ και ακολουθώ παίκτες της ομάδας στα social media. Έτσι γνωρίζω σχεδόν τα πάντα που γίνονται στην ομάδα».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος: «Ο ΠΑΟΚ πάντα στοχεύει στον τίτλο. Φέτος έφτασε πολύ κοντά. Ελπίζω του χρόνου να τα καταφέρει. Θα είναι μια τεράστια επιτυχία για τον κόσμο της ομάδας».

Για το ποιους παίκτες γνωρίζει από τον τωρινό ΠΑΟΚ: «Ακολουθώ πολλούς παίκτες του ΠΑΟΚ στα social media όπως τον Κλάους, τον Κουλούρη. Υπάρχουν πολλά παιδιά που παίζαμε μαζί και είμαι ακόμα σε επαφή μαζί τους».

Για το ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον Ράζβαν Λουτσέσκου: «Τον είχα προπονητή στην Εθνική Ρουμανίας. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και τα πήγε εξαιρετικά και στην Ξάνθη. Τώρα όμως ο ΠΑΟΚ έχει καινούργιο προπονητή, δεν τον γνωρίζω, αλλά εύχομαι να πάει καλά και να πετύχει».

Για τον Λούμπος Μίχελ και αν συζητούν για παίκτες: «Φυσικά και τον γνωρίζω. Ο Μίχελ δούλευε στη Σαχτάρ όταν ακόμα αγωνιζόμουν εκεί. Έχω μια πολύ καλή σχέση μαζί του και ελπίζω να τον συναντήσω όταν έρθω στην Ελλάδα. Μιλάμε αλλά όχι για ποδοσφαιριστές, αλλά για διαφορετικά θέματα».

Τέλος, το μήνυμα που στέλνει στους φίλους του ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα στον ΠΑΟΚ, θα είναι πάντα στην καρδιά μου και με ευχαριστεί να έρχομαι στη Θεσσαλονίκη και να θυμάμαι τις ωραίες στιγμές που έζησα. Ευχαριστώ τους οπαδούς για την υποστήριξη που είχα τον χρόνο που αγωνίστηκα στην ομάδα. Δεν ήθελα να φύγω από τον ΠΑΟΚ, με εξανάγκασαν. Όμως ποτέ δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει το μέλλον»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags