Facebook Pixel Εξελίξεις με Οφόε - Η διαφορά Λέγκια με Ολυμπιακό και η στάση του παίκτη!
| 2017-06-27 23:16:00

Εξελίξεις με Οφόε - Η διαφορά Λέγκια με Ολυμπιακό και η στάση του παίκτη!

Εξελίξεις με Οφόε - Η διαφορά Λέγκια με Ολυμπιακό και η στάση του παίκτη!

O Βέλγος συναντήθηκε με ανθρώπους της Λέγκια και από το ραντεβού προέκυψαν σημαντικές εξελίξεις!

Ο Βαντίς Οτζίτζα-Οφόε επιθυμεί τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, γι’ αυτό και πραγματοποίησε συνάντηση στη Βαρσοβία με ανθρώπους της Λέγκια, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με όσα γράφουν οι Πολωνοί, η Λέγκια προσέφερε στον Βέλγο μέσο ανανέωση συμβολαίου με αποδοχές ενός εκατομμυρίου ευρώ, ποσό τον καθιστά τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του πολωνικού πρωταθλήματος.

Παρ’ όλα αυτά, το ραντεβού αποδείχθηκε άκαρπο για τη Λέγκια, αφού ο Οφόε φέρεται να είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει για χάρη του Ολυμπιακού. Η διαπραγμάτευση παραμένει ανοικτή, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή η στάση του παίκτη δείχνει να είναι αρνητική ως προς την ανανέωση του συμβολαίου του πιέζοντας την ομάδα του να δεχθεί την προσφορά των πρωταθλητών Ελλάδος.

Όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τη Λέγκια, οι Πολωνοί αναφέρουν ότι υπάρχει διαφορά ενός εκατομμυρίου ευρώ, με τους πρωταθλητές Πολωνίας να ζητούν τρία εκ. και τους Πειραιώτες να προσφέρουν δύο. Παρ’ όλα αυτά, θυμίζουμε ότι ο παίκτης μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, κάτι που λειτουργεί υπέρ της ελληνικής ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags