Facebook Pixel Απίστευτη εξέλιξη στην καριέρα του Αραβίδη – Πού είναι και τι κάνει μετά την ΑΕΚ – Ποιος το περίμενε!
| 2017-07-12 13:00:00

Απίστευτη εξέλιξη στην καριέρα του Αραβίδη – Πού είναι και τι κάνει μετά την ΑΕΚ – Ποιος το περίμενε!

Απίστευτη εξέλιξη στην καριέρα του Αραβίδη – Πού είναι και τι κάνει μετά την ΑΕΚ – Ποιος το περίμενε!

Πριν ένα μήνα έμεινε ελεύθερος από την «Ενωση» και από τότε η τύχη του αγνοείται! Τι συμβαίνει με τον Έλληνα στράικερ και τι αναφέρουν οι πληροφορίες για το μέλλον του;

Πριν από ένα μήνα περίπου, στις 7 Ιουνίου, η ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Χρήστο Αραβίδη.

Ένα από τα μεγάλα ονόματα της ομάδας και ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες των οπαδών, αποχαιρέτησε τον Δικέφαλο μετά από τρεις σεζόν, 76 συμμετοχές και 29 γκολ συνολικά.

Πλέον, ο Έλληνας άσος παραμένει χωρίς ομάδα, παρότι βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία (30 ετών), έχει καλό βιογραφικό στη Super League και θα περίμενε κανείς πως εύκολα θα έβρισκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι τον περασμένο Γενάρη είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων ακόμα και από το εξωτερικό (Γαλλία), ενώ κάποιες φήμες τον έφερναν στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και του Μαρίνου Ουζουνίδη (είχαν συνεργαστεί στον Πανιώνιο).

Απεναντίας, αν και ελεύθερος πλέον, παραμένει χωρίς ομάδα και ακόμα ψάχνει να βρει συμβόλαιο. Βέβαια, η πρόθεση του παίκτη είναι να συνεχίσει σε ομάδα που θα πρωταγωνιστεί και γι' αυτό προφανώς ακόμα δεν έχει προκύψει μία πρόταση που θα τον ικανοποιεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags