Facebook Pixel Απίστευτο: Τόσα χρήματα ζητάει ο ΠΑΟΚ για Ουάρντα!
| 2017-07-30 23:40:00

Απίστευτο: Τόσα χρήματα ζητάει ο ΠΑΟΚ για Ουάρντα!

Απίστευτο: Τόσα χρήματα ζητάει ο ΠΑΟΚ για Ουάρντα!

Ο Αμρ Ουάρντα επιτέθηκε με δηλώσεις του στον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και αποκάλυψε το αδιανόητο ποσό που ζητούσε ο Δικέφαλος για να τον παραχωρήσει.

Η αποχώρηση του Αιγύπτιου άσου από την Τούμπα θεωρείται δεδομένη και ο ίδιος την επιβεβαίωσε μιλώντας στην ιστοσελίδα "youm7.com".

O Oυάρντα επιτέθηκε στον προπονητή του ΠΑΟΚ και αποκάλυψε ότι οι "ασπρόμαυροι" ζητούσαν 6 εκ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν, προτού συμφωνήσουν, τελικά να τον δώσουν δανεικό, πιθανότατα στην Al - Fateh.

"Ο κόουτς με αγνοούσε επίτηδες από τότε που ήρθε αυτό το καλοκαίρι, παρά τις εμφανίσεις μου πέρυσι και την καλή μου παρουσία. Ξαφνικά, αποφάσισε να μην βασίζεται σε μένα" τόνισε ο Ουάρντα, προσθέτοντας:

"Έχω δεχθεί προτάσεις από διάφορους συλλόγους στην Ευρώπη, αλλά ο ΠΑΟΚ ζητά 6.000.000 ευρώ για μένα, έτσι οι διαπραγματεύσεις με αυτές τις ομάδες απέτυχαν. Μετά ήρθε η πρόταση για δανεισμό έως το τέλος της περιόδου στην ομάδα της Σοαυδικής Αραβίας".

Για την Al-Fateh, τόνισε: "Το επίπεδο είναι ανταγωνιστικό στη Σαουδική Αραβία τα τελευταία χρόνια, ήθελα να παίζω για να διατηρήσω τη θέση μου στην εθνική Αιγύπτου ενόψει Μουντιάλ".  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags