Facebook Pixel Θα έρθει ο Αραούχο στην ΑΕΚ; Γιατί μίλησε ο Χιμένεθ; Ρεπορτάζ και απαντήσεις – Το λάθος του Ισπανού!
| 2017-08-11 18:17:00

Θα έρθει ο Αραούχο στην ΑΕΚ; Γιατί μίλησε ο Χιμένεθ; Ρεπορτάζ και απαντήσεις – Το λάθος του Ισπανού!

Θα έρθει ο Αραούχο στην ΑΕΚ; Γιατί μίλησε ο Χιμένεθ; Ρεπορτάζ και απαντήσεις – Το λάθος του Ισπανού!

 Γιατί ξαφνικά ο Μανόλο επανέφερε τον Αραούχο στην κιτρινόμαυρη επικαιρότητα τόσο δυναμικά; Που αποσκοπεί; Ποιο είναι το μεγάλο αγωνιστικό λάθος του;

Ανοικτή παραμένει η περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ, αφού οι Κιτρινόμαυροι εξακολουθούν να ρίχνουν... κλεφτές ματιές προς την πλευρά του Αργεντινού και κυρίως προς την Λας Πάλμας, περιμένοντας τις επόμενες κινήσεις της.

Η ισπανική ομάδα έχει προχωρήσει σε αρκετές προσθήκες στο επιθετικό κομμάτι, κάτι που αφήνει ένα μικρό "παραθυράκι" στην ΑΕΚ για να διεκδικήσει ξανά τον 25χρονο άσο.

Πάντως, το θέμα Αραούχο επανέφερε ξαφνικά στην επικαιρότητα της ομάδας και ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος τόνισε ότι θα ήθελε να τον φέρει πίσω, παρότι η περίπτωση δεν παύει να είναι δύσκολη, συγκεντρώνοντας κάτι λιγότερο από 5% για να υπάρξει deal.

Με αυτές τις δηλώσεις, βέβαια ο Χιμένεθ βγάζει προς τα έξω κάποια δείγματα ανασφάλειας και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει από όταν επέστρεψε στην ΑΕΚ.

Απλά θυμηθείτε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: σε όλη την προετοιμασία ο Ισπανός δούλευε κυρίως με δύο συστήματα (4-4-1-1 και 4-2-3-1), όμως με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας χρησιμοποίησε το 3-5-2, το οποίο δούλεψε συνολικά δύο μέρες.

Μάλιστα, στο φιλικό με τον Πλατανιά δοκίμασε και το 4-3-3, βάζοντας τον Μάνταλο ως εσωτερικό χαφ... Δείγμα του ότι ακόμα "ψάχνεται" ακόμα ο Ισπανός...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags