Facebook Pixel Απίστευτο "κράξιμο" στο Facebook του ΠΑΟΚ - Το... σουβλατζίδικο, τα κανάλια και η Μπαρτσελόνα!
| 2017-08-24 23:22:00

Απίστευτο "κράξιμο" στο Facebook του ΠΑΟΚ - Το... σουβλατζίδικο, τα κανάλια και η Μπαρτσελόνα!

Απίστευτο "κράξιμο" στο Facebook του ΠΑΟΚ - Το... σουβλατζίδικο, τα κανάλια και η Μπαρτσελόνα!

Ο αποκλεισμός του Δικεφάλου από την σουηδική Έστερσουντ έφερε πληθώρα σχολίων στο Facebook της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από αγανακτισμένους φίλους της ομάδας!

Ο αποκλεισμός ντροπή που γνώρισε ο ΠΑΟΚ από την Έστερσουντ ήταν… η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον κόσμο της ομάδας!

Μετά το τέλος του αγώνα που έληξε με ήττα 2-0 και σήμανε το πρόωρο «αντίο» του Δικεφάλου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το Facebook της ΠΑΕ γέμισε από οργισμένα μηνύματα φίλων της ομάδας, οι οποίοι δεν χαρίστηκαν σε κανέναν!

Στο στόχαστρό τους βρέθηκε ο Ιβάν Σαββίδης και η ενασχόλησή του με την τηλεόραση και οι διοικούντες του ΠΑΟΚ, ενώ δεν έλειψαν οι συγκρίσεις με τον Ολυμπιακό, οποίος παίζει με Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ, την ώρα που ο ΠΑΟΚ αποκλείεται ένα… χωριό της Σουηδίας!

Διαβάστε τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια:

«Γελανε και τα τσιμεντα...ο γαυρος με μπαρτσελονα και Γιουβέντους κ ο ΠΑΟΚ εχασε απο το χωριό της Σουηδίας»

«Αν βγει φέτος ο ΠΑΟΚ 3ος πιστεύω θα ειναι μεγάλη επιτυχία ! Επόμενο ματς με Κέρκυρα απο ντέρμπι σε ντέρμπι θα πηγαίνουμε ! Ευτυχώς πήρε την επο ο σαββιδης και θα παίρνουμε κανα χ όπως προχθές !!!»

«Την ημέρα που ο γαύρος κληρωνεται με Μπαρτσελονα Γιουβέντους και Σπορτινγκ Λισαβονας ΕΜΕΊΣ ΧΆΝΟΥΜΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΤΟΥ ΚΥΡΊΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ ΤΟΝ ΣΒΕΝ ΠΟΥ ΠΉΡΕ ΆΔΕΙΑ ΑΠΌ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΌΠΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΤΟΥ!!»

«Καθε περσυ και καλύτερα...αλλα εμείς που βλέπουμε οτι η ομάδα δεν τραβάει είμαστε γκρινιαρηδες και μιρλες...ας αγοράζει ο μεγαλομέτοχος κανάλια και εφημερίδες και ας μην δίνει λεφτά για μεταγραφές και προπονητη...καληνυχτα Π.Α.Ο.Κ!!!»

«Μιχελ πες μας ρε γιατι ως τωρα δεν εχει γινει μεταγραφη σε θεσεις που ποναει η ομαδα? γιατι? γιατι ξεφτιλιζετε τον μεγαλυτερο λαο του πλανητη? ξεφτιλες?»

«Συγχαρητηρια κυριοι για τον σχεδιασμο και προγραμματισμο της ΠΑΕ. Ολα ετοιμα στην ωρα τους και με συνοπτικες διαδικασιες....Πραγματικο και υποδειγματικο παραδειγμα λειτουργιας...Καλα τα φραγκα αλλα γεμισαμε αλανια μυρωδιες...»

«Ντροπή σας ...και πιο πολύ ντροπή στον Ιβάν Σαββίδη .... Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει και με εμάς όλους τους φιλάθλους επί της γης να ελπίζουμε του χρόνου ..... Τί να πω και πιο δίκαιο να βρεθεί ;;; Με τα λεφτά κάνεις ομάδα και σε φέρνει λεφτά .... Απ της 1/18 διαφήμιση στη φανέλα το Έψιλον Λιμάνι ξενοδοχεία Σουρωτή .....θα μας φέρουν λεφτά»

«Συγχαρητήρια στον μεγαλομέτοχο γιαυτό το συνοθύλευμα εντός και εκτός γηπέδου. Πότε θα αγοράσει κανα κανάλι-εφημερίδα- εργοστάσιο για να πανυγηρίσουμε?? Για τον ΠΑΟΚ ελαχιστότατος.»

«Μην παραγγείλετε μακρυμανικα.....φέτος λέμε να μείνουμε Ελλάδα... Δεν σας αρεσε ο Ιβιτς ψωνισαμε παλτά. Δεν σεβεται κανένας τα χρήματα που βαζει ο πρόεδρος κάθε χρόνο.....ΚΑΝΕΝΑΣ.»

«Ξεφτίλες πειτε μας τι ωρα γυρνατε να ειμαστε αεροδρομιο....ΚΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ......ΡΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ...ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΗ...Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 20.000.000 ΕΔΩΣΕ.....ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ.»

«Πολλή δουλειά σήμερα έχετε, μπλοκαρετε όσο πιο πολλούς μπορείτε, μόνοι σας θα μείνετε ρε ξεφτυλες, κορνίζα το διαρκείας, ούτε τη χάρη δε θα σας κάνουμε να σας το πετάξουμε στα μούτρα»

«Εκει στη Διοίκηση έχετε καταλάβει τι σημαίνει ΠΑΟΚ; Έχετε ιδέα από ποδόσφαιρο; Γνωρίζετε το ρόλο του προπονητή στο συγκεκριμένο άθλημα και την αξία της καλής προετοιμασίας με ΠΛΗΡΕΣ ρόστερ για μία ποδοσφαιρική ομάδα;»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags