Facebook Pixel Γι’ αυτό δεν έμεινε ο Σιώπης στον Ολυμπιακό!
| 2017-08-31 00:05:00

Γι’ αυτό δεν έμεινε ο Σιώπης στον Ολυμπιακό!

Γι’ αυτό δεν έμεινε ο Σιώπης στον Ολυμπιακό!

Ο νεαρός χαφ δεν κατάφερε να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ του Μπέσνικ Χάσι για τη νέα σεζόν, παρότι πήρε ευκαιρίες, κυρίως στα φιλικά παιχνίδια.

Στον Πανιώνιο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μανώλης Σιώπης με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Οι Νεοσμυρνιώτες ανακοίνωσαν την επιστροφή του διεθνούς μέσου στην ομάδα τους, ο οποίος θα αγωνιστεί στους «κυανάευθρους» για τη σεζόν 2017-2018.

Ο Σιώπης πήγε στο Λιμάνι στο φινάλε της περσινής σεζόν, έχοντας κάνει τρομερές εμφανίσεις με την φανέλα του Πανιωνίου, ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει στον Μπέσνικ Χάσι, που η αλήθεια είναι ότι του άρεσε η μαχητικότητά του, αλλά τον… χάλαγε το ύψος του.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, αν και στην προετοιμασία έδειξε να τον πιστεύει αρκετά, τελικά έκρινε πως το καλύτερο για την ομάδα και για τον παίκτη ήταν να φύγει ως δανεικός.

Οι «ερυθρόλευκοι» εκτιμούν άλλωστε πως έχουν στο ρόστερ τους, μετά και τις τελευταίες μεταγραφές, πάρα πολλές και ποιοτικές λύσεις στη μεσαία γραμμή και έτσι ο Σιώπης αποφασίστηκε να παραχωρηθεί δανεικός, προκειμένου να έχει χρόνο συμμετοχής.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags