Facebook Pixel Κάθετος ο Μανόλο για τη Ριέκα! Οι ατάκες του για Κονέ και Αραούχο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-09-11 12:18:00

Κάθετος ο Μανόλο για τη Ριέκα! Οι ατάκες του για Κονέ και Αραούχο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάθετος ο Μανόλο για τη Ριέκα! Οι ατάκες του για Κονέ και Αραούχο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι είπε στην κάμερα της ΑΕΚ TV ο τεχνικός της Ένωσης μετά το νικηφόρο ματς επί της ΑΕΛ.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΑΕΚ στο youtube μετά τον αγώνα με τη Λάρισα, τονίζοντας ότι έχει μάθει να μπαίνει στο γήπεδο μόνο για τη νίκη, ενώ επισήμανε ότι η Ένωση πήρε αυτοπεποίθηση ενόψει Ριέκα με το 4-0 επί των "βυσσινί".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χιμένεθ:

«Ένα καλό παιχνίδι και ένα καλό αποτέλεσμα σίγουρα σου δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά το παιχνίδι της Πέμπτης δεν έχει καμία σχέση με το σημερινό (σ.σ. χθεσινό παιχνίδι. Κανένα παιχνίδι, κανένα αποτέλεσμα και καμία διοργάνωση δεν είναι πάντα το ίδιο».

Για το ρόστερ: «Σίγουρα το ρόστερ αν και μπορεί να φαίνεται πλήρες πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Και στην καλύτερη ομάδα του κόσμου πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Ειμαι ευγνώμων που μπόρεσε ήρθε ο Αραούχο και ο Κονέ. Νομίζω θα βοηθήσουν και θα δώσουν λύσεις στην ομάδα. Και επίσης ελπίζω να επανέλθουν γρήγορα τόσο ο Λαμπρόπουλος, όσο και ο Τσιγκρίνσκι για να ενισχύσουν την αμυντική μας λειτουργία».

Για την απουσία του κόσμου από τις εξέδρες χθες: «Υπήρξαν πολλοί παράγοντες που θα μπορούσαν να μας επηρεάσουν αρνητικά. Ηταν η διακοπή, ήταν ότι είχαμε απουσίες. Ναι, τα πήγαμε καλά, όμως το ξεκάθαρο είναι ότι παίζουμε πολύ καλύτερα με τον κόσμο μας. Να ερχεται εδώ ο κόσμος και να δίνει ώθηση στην ομάδα, για να μπορέσουμε να παίρνουμε κι εμείς το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για τον Αραούχο: «Ειμαι ικανοποιημένος. Ο Αραούχο μπήκε και μετά από λίγα λεπτά σκόραρε. Ειχε και μια ευκαιρία και έδειξε την ποιότητά μου. Όμως ειμαι το ίδιο ικανοποιημένος και χαρούμενος με τη συνολική προσπάθεια που έκανε και ο Λιβάγια. Για την ασίστ που έδωσε στον Κλωναρίδη. Ειμαι ικανοποιημένος από τη συνολική δουλειά που έκαναν όλοι οι επιθετικοί. Ο Μάνταλος, ο Μπακασέτας, ο Λάζαρος, ο Κλωναρίδης, ο Βλαχομήτρος. Νομίζω η δουλειά όλων των επιθετικών ήταν πολύ καλή και βοήθησαν την ομάδα».

Για το ματς με τη Ριέκα: «Εγω από το 1983 που έκανα το ντεμπούτο του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν καταλαβαίνω κάτι άλλο από το να μπαίνεις μέσα στο παιχνίδι και να μην πας για τη νίκη. Άλλες φορές μπορείς να κερδίσεις, άλλες φορές να μην τα καταφέρεις. Αλλά δεν μπορώ να μην καταλάβω κάτι διαφορετικό από τη νίκη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags