Facebook Pixel Έκανε... σκάουτινγκ στην ΑΕΚ ο Μαυρίας - Ποιος είναι ο καλύτερος της παίκτης και η σύγκριση με Ολυμπιακό
| 2017-09-12 19:15:00

Έκανε... σκάουτινγκ στην ΑΕΚ ο Μαυρίας - Ποιος είναι ο καλύτερος της παίκτης και η σύγκριση με Ολυμπιακό

Έκανε... σκάουτινγκ στην ΑΕΚ ο Μαυρίας - Ποιος είναι ο καλύτερος της παίκτης και η σύγκριση με Ολυμπιακό

Ο Έλληνας άσος της Ριέκα, αποκάλυψε ότι ρωτήθηκε για την Ένωση από ανθρώπους της ομάδας του. Ποιον κατονόμασε ως πιο επικίνδυνο παίκτη του Δικεφάλου και τί είπε για τους "ερυθρόλευκους";

Όλα δείχνουν ότι ο Χάρης Μαυρίας θα κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τη Ριέκα κόντρα στην ΑΕΚ και μάλιστα ως βασικός.

Ο 23χρονος εξτρέμ αποκάλυψε ότι μοιράστηκε τα... μυστικά της Ένωσης με τους ανθρώπους της ομάδας του, ενώ τόνισε ότι ο πιο επικίνδυνος παίκτης της είναι ο Αραούχο. Παράλληλα, κλήθηκε να κάνει τη σύγκριση με τον Ολυμπιακό, από τον οποίο η Ριέκα αποκλείστηκε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, και χαρακτήρισε τους Πειραιώτες πιο ισχυρούς σε σχέση με την Ένωση.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

"Αισθάνομαι καλά, αν και δεν έχω παίξει πολλά παιχνίδια. Είμαι βέβαιος πως θα χρειαστώ περισσότερα ματς για να φτάσω στο 100% των δυνατοτήτων μου. Κάθε μέρα αισθάνομαι καλύτερα. Εξάλλου, πρέπει να υιοθετήσω αυτά που μου ζητά ο προπονητής μου. Πρέπει να μάθω να κάνω σωστά τη δουλειά μου στο αμυντικό κομμάτι κι έπειτα όταν βρω την ευκαιρία να βοηθήσω κι επιθετικά. Είμαι σίγουρος πως μπορώ να το κάνω..."

"Κάθε παιχνίδι είναι ιδιαίτερο για μένα. Είμαι πολύ εξοικειωμένος με την ομάδα της ΑΕΚ, έπαιζα συχνά εναντίον της. Νομίζω ότι είναι μια ομάδα στο επίπεδό μας, ωστόσο έχουμε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι μπροστά μας. Εχω πει στον προπονητή πως ο Μανόνο Χιμένεθ επιθυμεί ποδόσφαιρο κατοχής. Εχω πει αρκετά... Η φετινή ΑΕΚ είναι καλή σε όλες τις θέσεις, ενώ ο καλύτερός της παίκτης είναι ο Αραούχο. Εχει μερικούς επικίνδυνους Ελληνες παίκτες με τους οποίους έπαιξα μαζί στην Εθνική και τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να προσέξουμε πολύ και να κλείσουμε τους χώρους σε Μάνταλο, Κλωναρίδη και Χριστοδουλόπουλο".

Οσο για τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ο Μαυρίας τόνισε: "Είναι παρόμοιες ομάδες, αν και ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα καλύτερος, πιο ισχυρός. Βέβαια, η φετινή ΑΕΚ έχει ενισχυθεί αρκετά, έχει δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο και αποδίδει καλά με ανοιχτό ποδόσφαιρο. Είναι ένα πολύ απαιτητικό ματς στο οποίο πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι σε όλη τη διάρκεια".

Οσο για ενδεχόμενη επιστροφή του στην Εθνική, ο 23χρονος εξτρέμ κατέληξε: «Είναι κίνητρο, γιατί σίγουρα θα το παρακολουθήσει και ο Σκίμπε. Αλλά σε κάθε ματς θέλω να δίνω το 200% των δυνατοτήτων μου και να μην ξεχωρίζω τους αγώνες». 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags