Facebook Pixel Sportdog.gr | Επίθεση σε Γκώνια: «Αλήτικη η συμπεριφορά του»!
| 2017-09-25 19:28:00

Επίθεση σε Γκώνια: «Αλήτικη η συμπεριφορά του»!

Sportdog Team
Επίθεση σε Γκώνια: «Αλήτικη η συμπεριφορά του»!

Σε μια καυστική ανακοίνωση ο Ερμής Ζωνιανών επιτίθεται στον Τάκη Γκώνια για όσα εκανε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα ανάμεσα στον Ερμή Ζωνιανών και τον Εργοτέλη, ο Τάκης Γκώνιας είχε επεισόδιο με τον πρόεδρο του ρεθυμνιώτικου συλλόγου. 

Συγκεκριμένα, παρεξηγήθηκε αρχικά με οπαδό των φιλοξενούμενων και αναζητώντας τον μετά τη λήξη του ματς, φέρεται να έπιασε από τον λαιμό τον Γιάννη Κάββαλο (χωρίς να γνωρίζει την ιδιότητά του). 

Έπειτα από αυτό το περιστατικό η διοίκηση του Ερμή εξέδωσε ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας την συμπεριφορά του Έλληνα τεχνικού, "αλήτικη", ενώ απαιτεί την απόλυσή του από τον πάγκο του Εργοτέλη.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Κάββαλου:

«Το σωματείο του Ερμή Ζωνιανών και ο πρόεδρος Γιάννης Κάββαλος απαιτούν την απομάκρυνση του προπονητή Τάκη Γκώνια από το φίλο σωματείο του Εργοτέλη! Η συμπεριφορά του συγκεκριμένου ανθρώπου στο σημερινό φιλικό απέναντι στο σωματείο μας, το πρόσωπο μου και όλα τα μέλη της αποστολής μας στο Παγκρήτιο ήταν αλήτικη και κατάπτυστη! 

Ο Εργοτέλης είναι πολύ ιστορική ομάδα που εκπέμπει πολιτισμό και τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση ούτε στον συγκεκριμένο σύλλογο, ούτε και στο κρητικό ποδόσφαιρο! Απαιτούμε ξανά την απομάκρυνση του προπονητή Γκώνια που τον θεωρούμε αναλώσιμο! Σήμερα είναι, αύριο δεν είναι! 

Οι σχέσεις μας όμως με τον Εργοτέλη πρέπει να διατηρηθούν για πάντα στο πολύ καλό επίπεδο που ήταν μέχρι τώρα! Αν η διοίκηση του Εργοτέλη δεν απομακρύνει τον προπονητή Γκώνια, θα το θεωρήσουμε ασέβεια στον σύλλογο μας! Απαιτούμε για άλλη μια φορά την απομάκρυνση Γκώνια από τον ιστορικό Εργοτέλη…».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags