Facebook Pixel Sportdog.gr | Δήλωση-βόμβα! Αποχωρεί πρόεδρος ομάδας της Super League;
| 2017-09-26 05:00:00

Δήλωση-βόμβα! Αποχωρεί πρόεδρος ομάδας της Super League;

Sportdog Team
Δήλωση-βόμβα! Αποχωρεί πρόεδρος ομάδας της Super League;

Ποιος διοικητικός ηγέτης ομάδας του ελληνικού πρωταθλήματος εξέφρασε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ΠΑΕ;

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, μίλησε στον Arena FM 89.4 μετά τη νίκη της ομάδας του Αγρινίου επί του Παναθηναϊκού και τόνισε ότι αναμένει να βρεθεί ο διάδοχός του στην ηγεσία της ΠΑΕ προκειμένου να αποχωρήσει.

Ο κ. Κωστούλας εξέφρασε την πεποίθησή του ότι δεν έχει κάτι παραπάνω να προσφέρει στην ΠΑΕ Παναιτωλικός, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Αποχωρώ και αύριο αν υπάρξει κάποιος»!

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του:

«Είμαστε ευχαριστημένοι και για την νίκη αλλά και για τους τρεις βαθμούς. Το θέλαμε για ψυχολογικούς λόγους, αλλά αυτό που μετράει είναι ότι η ομάδα, ήταν σοβαρή, έπαιξε καλά και πήραμε μια νίκη που την αξίζαμε

Πρέπει να ξαναεπιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Το πρώτο που έδιωξε τον κόσμο ήταν η διαιτησία, το άλλο ήταν η βία που βλέπαμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τρόμαξε δικαιολογημένα αρκετούς φιλάθλους».

Αναφορικά με την διαιτησία με την νέα ΕΠΟ: «Στα όσα έχω δει μέχρι τώρα, βλέπω λάθη ανθρώπινα. Δεν έχουμε δει, όσα βλέπαμε τόσα χρόνια και είναι παρήγορο και ενθαρρυντικό.  Μπορεί να μην έχουν αλλάξει και πολλά μέχρι τώρα αλλά έχει περάσει στο μυαλό του κόσμου ότι δεν είναι αλλαγή της μιας ημέρας, αλλά είναι μια διαρκείς αλλαγή που θα χρειαστεί καιρό. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

Αναφορικά με τις σκέψεις του για αποχώρηση: «Μακάρι να βρεθεί άνθρωπος να συνεχίσει στην θέση μου. Οι υποχρεώσεις μου είναι πολλές, τα χρόνια έχουν περάσει και ίσως ένας καινούργιος να μπορέσει να κάνει καλύτερη δουλειά από μένα. Είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση , δεν έχουμε χρέη και η ΠΑΕ είναι καθαρή».

Θα αποχωρήσετε στο τέλος της χρονιάς;

«Και αύριο αν υπάρξει κάποιος. Δεν νομίζω ότι έχω κάτι άλλο να δώσω και από την στιγμή που την πήρα την απόφαση, δεν αλλάζει κάτι».

Για τον Iβάν Σαββίδη: «Όποιος βάζει πολλά λεφτά δεν σημαίνει αυτόματα ότι θα πάρει και το πρωτάθλημα. Στον ΠΑΟΚ πάντως βλέπω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά, αλλά θέλει χρόνο . Θα έρθει η ώρα για τον ΠΑΟΚ, απλά χρειάζεται υπομονή».
 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags