Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ποιος προπονητής; Εγώ έβγαλα την ενδεκάδα»!
| 2017-10-04 22:34:00

«Ποιος προπονητής; Εγώ έβγαλα την ενδεκάδα»!

Sportdog Team
«Ποιος προπονητής; Εγώ έβγαλα την ενδεκάδα»!

Απίστευτη δήλωση από τεχνικό διευθυντή ομάδας της Super League!

Στην αποκάλυψη ότι αναγκάστηκε να αναλάβει ρόλο... προπονητή και να καταρτίσει την ενδεκάδα του Απόλλωνα Σμύρνης κόντρα στον Λεβαδειακό προέβη ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιώργος Κασναφέρης!

Στην επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή του Απόλλωνα, Ζόραν Βούλιτς, ο κ. Κασναφέρης τόνισε ότι ο τεχνικός του συλλόγου δεν φέρει καμία ευθύνη για την ήττα στη Λιβαδειά.

Και αυτό γιατί η πρώτη μέρα που αναλαμβάνει είναι η σημερινή και δεν είχε ανάμιξη στην προετοιμασίας της ομάδας για το παιχνίδι, παρά μόνο σε επίπεδο τακτικής προσέγγισης. Και αυτό γιατί η ενδεκάδα ήταν επιλογής του κ. Κασναφέρη και των συνεργατών του, αφού ο Βούλιστς δεν ήξερε τους παίκτες.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Απίστευτη δήλωση από τεχνικό διευθυντή ομάδας της Super League! «Καλώς ή κακώς από το περσινό ρόστερ παρέμειναν 5 παιδιά που επιλέχθηκαν για να μας βοηθήσουν στην πορεία μας. Όλες οι μεταγραφές έγιναν υπό την έγκριση του προηγούμενου προπονητή κυρίου Μάντζιου και της διοίκησης. Κανένας δεν λειτούργησε αυτόνομα. Μόνο δύο μεταγραφές ήταν χωρίς εισήγηση του προπονητή, ο Παπάζογλου που τον πήρα καθαρά μόνος μου και ο Ζαρόπουλος που τον έφερα λόγω της προηγούμενης εμπειρίας μου στην Ξάνθη.

Αυτά για να υπάρχει μια εικόνα για το πως δουλέψαμε το καλοκαίρι. Αναλαμβάνω όλες τις ευθύνες που μου αναλογούν. Η ομάδα έκανε 18 μεταγραφές με παιδιά που έχουν ποιότητα και ταλέντο. Δυστύχως υπάρχει μια εσωστρέφεια και αμφισβήτηση των πάντων στην ομάδα μας, θέλουν χρόνο και δουλειά. Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε πίστωση χρόνου σε αυτά τα παιδιά. Τον Δεκέμβριο αν χρειαστεί να κάνει κάποιες διορθωτικές κινήσεις η διοίκηση σε συνεργασίας με τον προπονητή, τότε θα τις κάνει.

Η ενδεκάδα και οι αλλαγές στο παιχνίδι με την Λιβαδειά, ήταν δικές μου επιλογές και των δύο συνεργατών, των κυρίων Αντωνόπουλου και Γκότση. Άρα το να γράφουν κάποιοι δημοσιογράφοι πως η ομάδα έδειξε τις ίδιες παθογένειες και πως ο προπονητής δεν έκανε τίποτα, δεν ισχύει. Η αποκλειστική ευθύνη είναι δική μου και των Αντωνόπουλου, Γκότση και ευχαριστούμε τον Ζόραν Βούλιτς που έκατσε μαζί μας στον πάγκο, μας βοήθησε να προσεγγίσουμε τακτικά το παιχνίδι και σήμερα είναι η πρώτη μέρα που αναλαμβάνει. Άρα λοιπόν να μη χρεώνουμε πράγματα σε ανθρώπους, τα οποία δεν τους αναλογούν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags