Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κεραυνοί» Αντωνιάδη: «Θα πέσουμε για 30.000»!
| 2017-10-05 10:32:00

«Κεραυνοί» Αντωνιάδη: «Θα πέσουμε για 30.000»!

Sportdog Team
«Κεραυνοί» Αντωνιάδη: «Θα πέσουμε για 30.000»!

Ο παλαίμαχος άσος κάλεσε γενικό προσκλητήριο!

Με αφορμή την πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ο πρώην πρόεδρος του ΠΣΑΠ ευχήθηκε να μην υπάρξει άλλη πώληση, διότι έτσι ελλοχεύει πολύ σοβαρός κίνδυνος να υποβιβαστεί η ομάδα αγωνιστικά, εξαιτίας της αποδυνάμωσής της.

«Μπροστά στα προβλήματα μαζευτήκαμε οι παλαίμαχοι την προηγούμενη εβδομάδα και δημιουργήσαμε ένα πλάνο, για να κοιτάξουμε πως θα αποφύγουμε αυτή τη σύγκρουση στα βράχια του Παναθηναϊκού. Δεν είναι εύκολο βέβαια και δεν είπαμε εμείς ότι θα λύσουμε το οικονομικό πρόβλημα, έχουμε κάνει όμως κάποιες προτάσεις, οι οποίες αν υλοποιηθούν από τη Διοίκηση, διότι η Διοίκηση θα τα υλοποιήσει, εμείς δεν είμαστε θεσμικοί, είμαστε εξωθεσμικοί», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Αντωνιάδης.

Ο ίδιος ως μέλος της προσπάθειας με την επωνυμία «ΠΑΟ σαν άλλοτε» πρόσθεσε πως κατέθεσε στο Δ.Σ. της ΠΑΕ πρόταση για άμεση εξεύρεση πόρων, ώστε να «μπαλωθούν» τα προβλήματα με τις προσφυγές, να προπωληθούν τα εισιτήρια για τα εντός έδρας ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ

«Βεβαίως, εγώ δεν ξέρω τα οικονομικά, δεν γνωρίζω, αλλά έκανα δυο-τρεις προτάσεις, για να βρεθούν άμεσα χρήματα, για να μην χτυπήσουμε στα βράχια», σημείωσε ο άσσος του ΠΑΟ.

Και συμπλήρωσε: «Φαίνεται έτσι ότι έχει “μικρύνει” η ομάδα, γιατί δεν μπορεί να λέμε ότι για 30.000-40.000 ευρώ θα πέσουμε κατηγορία ή όχι. Είναι πρωτόγνωρο αυτό για τη μεγάλη ομάδα που λέγεται Παναθηναϊκός».

Επίσης, ο Αντώνης Αντωνιάδης επισήμανε ότι αγωνιστικά η ομάδα δεν είναι κακή, αλλά έχει ανάγκη ανύψωσης της ψυχολογίας της, από τη στιγμή που οι υπόλοιποι αντίπαλοι δεν είναι και τόσο καλύτεροι.

Τέλος, απέφυγε να κρίνει τόσο την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου από το τιμόνι της ομάδας, όσο και την προσφυγή Ταβαλαρίδη, ενώ παράλληλα ζήτησε από τους οπαδούς του τριφυλλιού να μην επιβαρύνουν με τη συμπεριφορά τους της ομάδα, καθώς το τελευταίο που θέλει αυτή τη στιγμή είναι να πληρώνει πρόστιμα.

«Τραβάμε γραμμή για τα παλιά, δεν ασχολούμαστε με τα παλιά, δεν μας ενδιαφέρει να ασχοληθούμε με λάθη, παραλείψεις, ποιοι κάνανε λάθη, ποιοι αφήσανε χρέη. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ο ιστορικός του μέλλοντος του Παναθηναϊκού κάποια στιγμή θα καταγράψει τι έκανε ο κ. Αλαφούζος. Από εδώ και πέρα ενωτικά μιλάμε όλοι, για να σώσουμε την παρτίδα. Απλά πράγματα», κατέληξε ο παλαίμαχος άσσος του ΠΑΟ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags