Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα από Λιβάγια για τίτλο και Ελλάδα-Κροατία! «Εκεί θα κριθούν»
| 2017-10-22 20:56:00

Ατάκα από Λιβάγια για τίτλο και Ελλάδα-Κροατία! «Εκεί θα κριθούν»

Sportdog Team
Ατάκα από Λιβάγια για τίτλο και Ελλάδα-Κροατία! «Εκεί θα κριθούν»

Ο Κροάτης της ΑΕΚ για τη μάχη της Superleague και τα μπαράζ της Εθνικής.

Να αφήσουν πίσω το ματς με τη Μίλαν και να συγκεντρωθούν στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο οφείλουν οι παίκτες της ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Μάρκο Λιβάγια.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Είχαμε έξτρα κίνητρο στο ματς με τη Μίλαν και καταφέραμε να πάρουμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Όμως τώρα έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι και αυτό που θέλουμε να κερδίσουμε. Και να συγκεντρωθούμε σ’ αυτό. Αυτό που σκέφτομαι είναι πως είναι ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο και να καταφέρουμε να ανέβουμε και πάλι στην κορυφή».

 Τι θα κρίνει το πρωτάθλημα; «Στα μεγάλα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, η ομάδα αποδίδει πολύ καλά. Και ίσως αυτό που θα πρέπει να κάνουμε, είναι να βελτιωθούμε στα ματς με πιο μικρούς αντιπάλους. Με την Ξάνθη κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε».

Τι δεν έχει η ΑΕΚ στα εκτός έδρας ματς; «Δεν ξέρω αν είναι η κούραση, επειδή είχαμε 7-8 παιχνίδια. Εκτός έδρας οι αντίπαλες ομάδες αμύνονται πολύ και πρέπει να κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ».

Έχει αρχίσει η… κόντρα με τους Έλληνες συμπαίκτες σου για το Ελλάδα – Κροατία; «Είναι νωρίς ακόμα για να ξεκινήσει η κόντρα. Όταν πλησιάζει το ματς. Η εθνική Κροατίας έχει καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που παίζουν στις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Αλλά είναι δύσκολο να κερδίσει μια ομάδα, που αμύνεται πολύ καλά».

Για το ότι ο κόσμος αναγνωρίζει τη βοήθεια που προσφέρει το παιχνίδι του στην ομάδα; «Θέλω να τον ευχαριστήσω και θα προσπαθώ πάντα για το καλύτερο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags