Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή επίθεση Λέοβατς σε Λουτσέσκου: Τον… βγάζει ψεύτη και ισχυρίζεται ότι λέει ηλιθιότητες!
| 2017-12-02 17:10:00

Τρομερή επίθεση Λέοβατς σε Λουτσέσκου: Τον… βγάζει ψεύτη και ισχυρίζεται ότι λέει ηλιθιότητες!

Sportdog Team
Τρομερή επίθεση Λέοβατς σε Λουτσέσκου: Τον… βγάζει ψεύτη και ισχυρίζεται ότι λέει ηλιθιότητες!

Ο Κροάτης μετράει ώρες πλέον στον ΠΑΟΚ.

Στα άκρα φαίνεται πως βρίσκονται πλέον οι σχέσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Μαρίν Λέοβατς, ο οποίος φαίνεται πως θα αποτελέσει παρελθόν τον Γενάρη από τον ΠΑΟΚ.

Την Παρασκευή, στη συνέντευξή του στη Nova, ο Ρουμάνος τεχνικός ισχυρίστηκε πως ο Κροάτης αμυντικός του ζήτησε να μην παίζει γιατί νιώθει πίεση και για αυτό δεν τον υπολογίζει.

«Ο Λέοβατς μετά το ματς με την ΑΕΚ, ήταν στην Εθνική και ήρθε τραυματίας. Μετά το ματς με τον Ατρόμητο, συζήτησα μαζί του και μου είπε ότι δέχεται μια πίεση που δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτή τη στιγμή για αυτό και αποφασίσαμε να μείνει εκτός. Θα μείνει εκτός λοιπόν και δεν χρειάζεται περαιτέρω κουβέντα σε αυτό το κομμάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λουτσέσκου.
 

Μόλις 24 ώρες αργότερα όμως, ο Λέοβατς με δηλώσεις στην πατρίδα του διέψευσε τον προπονητή του και χαρακτήρισε «ηλίθια» τα όσα δήλωσε!

«Είναι ηλίθιο να μιλάμε για το πόσο πίεση έχω παίζοντας στον ΠΑΟΚ, που αγωνίζομαι εδώ και 2,5 σεζόν και αγωνιζόμουν καλά. Γιατί επομένως ξαφνικά να μην νιώθω καλά; Αυτό δεν βγάζει νόημα, αλλά επαναλαμβάνω ότι τα ελληνικά ΜΜΕ, συχνά γράφουν διάφορα πράγματα...» δήλωσε αρχικά ο 29χρονος ποδοσφαιριστής στην κροατική έκδοση του Goal  και εν συνεχεία έδωσε τη δική του εκδοχή για τους λόγους που θέλει να αποχωρήσει:

«Χρειάζομαι νέες προκλήσεις στην καριέρα μου. Θέλω να βρω έναν νέο προορισμό έτσι ώστε να μπορέσω να προετοιμαστώ ακόμη καλύτερα για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Θέλω να είμαι μέλος της εθνικής Κροατίας σε αυτή τη διοργάνωση»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags