Facebook Pixel Sportdog.gr | «Χτύπησε» προπονητή από Αγγλία ο Μαρινάκης - Έρχονται τα... πάνω-κάτω στον Ολυμπιακό;
| 2017-12-30 09:12:00

«Χτύπησε» προπονητή από Αγγλία ο Μαρινάκης - Έρχονται τα... πάνω-κάτω στον Ολυμπιακό;

Sportdog Team
«Χτύπησε» προπονητή από Αγγλία ο Μαρινάκης - Έρχονται τα... πάνω-κάτω στον Ολυμπιακό;

Τα... κονέ του προέδρου στο Νησί επηρεάζουν τους Ερυθρόλευκους.

Στην Πρέμιερ Λιγκ και τη Σουόνσι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος πριν από μερικά χρόνια είχε περάσει από τη Superleague και τον Αστέρα Τρίπολης (2008-2009).

Ο 52χρονος προπονητής απολύθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, την οποία οδήγησε την περυσινή σεζόν στα playoffs ανόδου της Championship. Φέτος, όμως, η πορεία ήταν αντιστρόφως ανάλογη, με συνέπεια οι δύο πλευρές να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Οι διοικούντες τη Σουόνσι, λοιπόν, βρήκαν στο πρόσωπο του Κάρλος Καρβαλιάλ τον ιδανικό διάδοχο του Πολ Κλέμεντ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο, καθώς η αγγλική ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, ύστερα από 20 αγωνιστικές.



Όπως αναφέρουν, μάλιστα, οι πληροφορίες του sportdog.gr, o Κάρλος Καρβαλιάλ απέρριψε πρόταση που είχε στα χέρια του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της μεγάλης κατηγορίας, ακόμα κι αν η αποστολή του μοιάζει με... αυτοκτονία. 



Πάντως, όσον αφορά το αφεντικό του Ολυμπιακού, συνεχίζει την αναζήτηση προπονητή για την αγγλική ομάδα, η οποία βρίσκεται σε καθοδική πορεία, στη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. 

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας των Ερυθρολεύκων έχει απευθυνθεί σε κορυφαία μανατζερικά γραφεία στην Αγγλία, όπως αυτό που εκπροσωπεί τον Κάρλος Καρβαλιάλ, προκειμένου να βρει τον κατάλληλο τεχνικό που θα «αναστήσει» την ομάδα του, εμπλουτίζοντας παράλληλα τις διασυνδέσεις του στην αγορά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. 

Οι επαφές αυτές, άλλωστε, του Βαγγέλη Μαρινάκη σίγουρα μπορεί να έχουν... αντίκρυσμα και στην ελληνική του δραστηριότητα με το ποδόσφαιρο. Στο Λιμάνι ετοιμάζονται για γενναίες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ τον Γενάρη  και σίγουρα οι διαπραγματεύσεις με κορυφαία γραφεία μάνατζερ μπορεί να αποδεχθούν «χρυσές» τόσο για πωλήσεις όσο και για μεταγραφές... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags