Facebook Pixel Sportdog.gr | Έρχεται επιστροφή-βόμβα στον Άρη!
| 2018-01-04 07:50:00

Έρχεται επιστροφή-βόμβα στον Άρη!

Sportdog Team
Έρχεται επιστροφή-βόμβα στον Άρη!

Θα γυρίσει Ελλάδα για τους κίτρινους;

Από την ΠΑΕ Άρης διαρρέεται, σε κάθε τόνο, πως δύσκολα θα γίνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο ή τέλος πάντων για να γίνουν κάποιες κινήσεις πρέπει να συντρέξουν πολλές προϋποθέσεις (αποδεσμεύσεις, οικονομικά) για να υπάρξει η απαραίτητη «τόνωση» του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, ο Χερόνιμο Μπαράλες, ίσως αποτελέσει τον… Πλατέλλα του Ιανουαρίου. Το βιογραφικό του «βαρύ», αλλά προβληματίζει η αγωνιστική του κατάσταση…

Το όνομά του ιδιαιτέρως γνωστό στο ελληνικό κοινό, καθώς στην χώρα μας με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, παρότι εξ΄αρχής, ήταν μία… κλασική μεταγραφή των Αρκάδων, από τις πολλές των τελευταίων ετών από την αγορά της Λατινικής Αμερικής. Την περίοδο 2014-2015 μάλιστα πήρε το βραβείο του πρώτου σκόρερ στη Σούπερ Λίγκα, με 17 γκολ σε 27 εμφανίσεις! Η συγκεκριμένη σεζόν του χάρισε ένα «χρυσό» συμβόλαιο στην Τουρκία και τη Σίβασπορ, η οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ έδωσε στην ομάδα της Τρίπολης 1,5 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει!

Τίποτα δεν κύλησε όμως στην Τουρκία, όπως θα περίμενε ο 31χρονος -πλέον- φορ. Τραυματίστηκε, δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου (έξι συμμετοχές και υποβιβασμός για να μείνει ελεύθερος), με αποτέλεσμα στη συνέχεια να κάνει ένα ανεπιτυχές πέρασμα από την Αργεντινή και την Ουρακάν, ώστε τον Ιανουάριο του 2017 να καταλήξει στην Μαλαισία(!) και την Τζοχόρ. Εκεί πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε τρία ματς πρωταθλήματος, καθώς στη συνέχεια, ένα αγωνιστικό παράπτωμα τον έστειλε στην δεύτερη ομάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως από τη στιγμή που ο Χερόνιμο Μπαράλες, προτάθηκε στον Άρη, ο Θοδωρής Καρυπίδης δείχνει αρκετά θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα με ένα δυνατό όνομα τον Ιανουάριο. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να βρεθεί η «χρυσή τομή», όσον αφορά τις απολαβές του παίκτη. Θεωρείται δεδομένο, πως μετά από μία κάκιστη διετία, το κασέ του θα έχει πέσει αρκετά, όμως παραμένει ακόμα αδιευκρίνιστο, αν και πάλι θα επρόκειτο για μία οικονομική υπέρβαση, με γνώμονα τα οικονομικά δεδομένα με τα οποία κινήθηκε ο Άρης από το καλοκαίρι κι έπειτα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags