Facebook Pixel Η πρόταση των… 8 εκατ για Σισέ, το ταλέντο Ντεσπόντοφ και ο πανάκριβος Ρεμί - Sportdog.gr
| 2018-01-15 12:58:00

Χοντρό «παιχνίδι» στο Λιμάνι - Η πρόταση των… 8 εκατ., το απίθανο ταλέντο και ο πανάκριβος «στόχος»

Sportdog Team
Χοντρό «παιχνίδι» στο Λιμάνι - Η πρόταση των… 8 εκατ., το απίθανο ταλέντο και ο πανάκριβος «στόχος»

Η αλήθεια για όσα πιθανά και… απίθανα γράφονται για τον Ολυμπιακό.

Το πιο «καυτό» όνομα στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ είναι σίγουρα του Παπ Αμπού Σισέ, καθώς ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού φέρεται πως έχει μπει για τα καλά στο «στόχαστρο» ευρωπαϊκών ομάδων, παρόλο που μετράει ελάχιστες συμμετοχές σε υψηλό επίπεδο.

Μάλιστα, όπως γράφτηκε σήμερα, υπάρχει σύλλογος από το εξωτερικό που φέρεται να πρόσφερε στους Πειραιώτες το εξωφρενικό ποσό των 8 εκατ. ευρώ για τον 22χρονο στόπερ, χωρίς, πάντως, να αποκαλύπτεται από πού προέκυψε αυτή η τεράστια πρόταση και με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τη «γνησιότητα» της είδησης. 

Κι αν το παραπάνω σενάριο μοιράζει κάπως ακραίο, το ενδιαφέρον της Μπενφίκα είναι, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, υπαρκτό. Βέβαια, οι Πορτογάλοι δεν έχουν φτάσει στο σημείο να έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στους Πειραιώτες (γράφτηκε για 6 εκατ. ευρώ), ωστόσο είναι γεγονός ότι κοιτάζουν με θέρμη τον παίκτη και δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλλον όντως να κινηθούν και επίσημα.

Όπως και να έχει, πάντως, είναι γεγονός ότι ο Παπ Αμπού Σισέ έχει μπει στο «στόχαστρο» μεγάλων ομάδων και δεν αποκλείεται αυτός να είναι το «next nig thing» του Ολυμπιακού. Εξάλλου, αν όντως υπήρχε μια πρόταση 8 εκατ. ευρώ στο τραπέζι για τους Πειραιώτες, για να έναν παίκτη που αποκτήθηκε με σχεδόν μηδενικό κόστος, σίγουρα θα εξεταζόταν πολύ σοβαρότερα και στην Πλατεία Αλεξάδρας δε θα έλεγαν τόσο εύκολο «όχι»…

Στο μεταξύ, ένα τελευταίο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο για τους πρωταθλητές, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, φαίνεται πως απασχολεί πραγματικά την ελληνική ομάδα, η οποία θέλει να κάνει άνοιγμα προς την αγορά της Βουλγαρίας για πολλούς λόγους. Ο 22χρονος εξτρέμ ψηφίστηκε καλύτερος παίκτης το 2017 στη Βουλγαρία και στον Πειραιά βλέπουν στην περίπτωσή του ένα πολύ ελκυστικό πρότζεκτ. Πάντως, μόνο εύκολο δε θα είναι για τους Ερυθρόλευκους να «χτυπήσουν» τον νεαρό άσο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μιας και ήδη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ομάδες με... γερά πορτοφόλια.

Την ίδια στιγμή, πάντως, δείχνει πως χάθηκε οριστικά για τους πρωταθλητές ένα όνομα που έπαιξε πολύ τον τελευταίο καιρό για την «ερυθρόλευκη» επίθεση, αυτό του Λοϊκ Ρεμί. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Γάλλος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Τραμπζονσπόρ για τον επόμενο 1,5χρονο, λαμβάνοντας 2,8 εκατ. ευρώ συν 200.000 ευρώ πριν υπογραφής. Από την πρώτη στιγμή, άλλωστε σας είχαμε αποκαλύψει πόσο δύσκολο είναι για τον Ολυμπιακό η συγκεκριμένη μεταγραφή, καθώς ο Λοϊκ Ρεμί είναι ένας παίκτης με απλησίαστο κασέ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags