Facebook Pixel Sportdog.gr | «Χείμαρρος» Μιαούλης για ΑΕΚ, Χιμένεθ, Τίγρη - «Πέσιμο» σε Ολυμπιακό: «Πού είναι οι μεταγραφές;»!
| 2018-02-08 14:10:00

«Χείμαρρος» Μιαούλης για ΑΕΚ, Χιμένεθ, Τίγρη - «Πέσιμο» σε Ολυμπιακό: «Πού είναι οι μεταγραφές;»!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
«Χείμαρρος» Μιαούλης για ΑΕΚ, Χιμένεθ, Τίγρη - «Πέσιμο» σε Ολυμπιακό: «Πού είναι οι μεταγραφές;»!

Ο γνωστός αναλυτής «πυροβολάει» στην κάμερα του sportdog.gr.

Στην κάμερα του sportdog.gr σχολιάζει ο Κώστας Μιαούλης το μεγάλο ντέρμπι για τη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, με την Ένωση να επικρατεί και να προκρίνεται πανηγυρικά στους «4» του θεσμού.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και σχολιαστής του ΣΠΟΡ FM υποστήριξε για την επικράτηση του Δικεφάλου ότι ήταν μία «επιβεβαίωση επιστροφής και κυριαρχίας», στάθηκε στην επιτυχημένη στρατηγική του Μανόλο Χιμένεθ, αλλά και στο γεγονός, ότι η ΑΕΚ έχει σκοράρει εις βάρος του Ολυμπιακού μετά το 50'.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος επισημαίνει το χαμηλό μπάτζετ των Κιτρινόμαυρων σε σχέση με αυτό των Ερυθρόλευκων, ωστόσο αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι το ρόστερ της ΑΕΚ είναι «όλοι για έναν και ένας για όλους».

Ο Κωστας Μιαούλης καταγράφει τα αίτια της κακής εικόνας και του αποκλεισμού των Πειραιωτών, αποδίδοντας τα στη κακή φυσική κατάσταση. «Σε άσχημη κατάσταση ο Ολυμπιακός. Πλήρωσε την προετοιμασία που δεν έγινε το καλοκαίρι», επισημαίνει.

Παράλληλα, υπογραμμίζει τις «κακές επιλογές και τις μεταγραφές που δεν έγιναν τον Γενάρη» και υποστηρίζει ότι «έμεινε γυμνός ο Ολυμπιακός».

Στο τέλος κάνει μία υποσημείωση για το γκολ που δέχτηκε η ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό, το οποίο ήταν ξανά μετά από κόρνερ. «Έβαλε τον Ολυμπιακό στο κόλπο», καταλήγει ο Κώστας Μιαούλης, τον οποίο μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags