Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι εποχές με τους μισθούς των golden boys έχουν περάσει ανεπιστρεπτί κύριε Αντωνιάδη
| 2018-04-16 11:21:00

Οι εποχές με τους μισθούς των golden boys έχουν περάσει ανεπιστρεπτί κύριε Αντωνιάδη

Sportdog Team
Οι εποχές με τους μισθούς των golden boys έχουν περάσει ανεπιστρεπτί κύριε Αντωνιάδη

Όποιοι έχουν γράψει ιστορία, καλό θα ήταν να μη την αμαυρώνουν!

Επίθεση στον Γιάννη Αλαφούζο εξαπέλυσε χθες με δηλώσεις του στη Nova ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Αντώνης Αντωνιάδης, καλώντας τον μεγαλομέτοχο να αναλάβει τις ευθύνες του, χρησιμοποιώντας όμως βαρείς χαρακτηρισμούς.

«Πρέπει να κόψει το λαιμό του ο μεγαλομέτοχος να κλείσει αυτό το θέμα το συντομότερο δυνατόν. Ούτε καν συζήτηση να γίνεται για υποβιβασμό του Παναθηναϊκού λόγω αδειοδότησης. Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα», είπε μεταξύ άλλων ο Αντωνιάδης στο συνδρομητικό κανάλι.

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό δεν είναι η καλύτερη, όμως πρόσωπα σαν τον Αντώνη Αντωνιάδη, που έχουν μεγάλη σημασία και βαρύτητα για την ιστορία της ομάδας, θα ήταν πιο φρόνιμο να είναι περισσότερο προσεκτικά στις δηλώσεις τους για επιχειρηματίες που αντικειμενικά έχουν βάλει τα λεφτά τους σε έναν σύλλογο, παρά να καταφεύγουν σε τέτοιες ολομέτωπες επιθέσεις

Καλώς ή κακώς οι εποχές των «παχέων αγελάδων», όπως τότε στην πολυμετοχικότητα, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, τότε που όποιοι ορίζονταν πρόεδροι ή αντιπρόεδροι στην πράσινη ΠΑΕ απολάμβαναν μισθούς... golden boys ύψους 250.000 ευρώ το χρόνο, σε αντίθεση με την τωρινή κατάσταση με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, ο οποίος αμείβεται μηνιαίως με ένα ποσό γύρω στα 1.000 ευρώ!

Το σίγουρο είναι ότι ο τωρινός μεγαλομέτοχος δεν μπορεί να κόψει το λαιμό του για να επιστρέψουν ετήσιοι μισθοί 250.000 ευρώ σε μεγαλοστελέχη της ομάδας...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags