Facebook Pixel Sportdog.gr | ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 6 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
| 2018-06-14 10:45:00

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 6 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 6 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει, κάθε μέρα, το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από τις 5 Ιουνίου έως τις 11 Ιουνίου 2018, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 6 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, στη Ρόδο, επέλεξε το «Τελικό Αποτέλεσμα» σε έξι αγώνες, από την πρώτη κατηγορία της Πολωνίας και τα διεθνή φιλικά παιχνίδια και κέρδισε 7.039,08 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 8 Ιουνίου, στο Τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων ίππων με την ακριβή σειρά), της δεύτερης ιπποδρομίας των Ελληνικών Ιπποδρομιών, δύο νικητές, από την Αθήνα, κέρδισαν από 2.116 ευρώ. Στο τετραπλό, της όγδοης ιπποδρομίας, ένας νικητής, από το Χολαργό, κέρδισε 5.911 ευρώ. Στο Σκορ 6 (σωστή πρόβλεψη νικητή σε έξι κούρσες) των Ελληνικών Ιπποδρομιών, ένας νικητής, από τη Χαλκίδα, κέρδισε 14.130 ευρώ.

Το Σάββατο 9 Ιουνίου, στο Τετραπλό, σε ιπποδρομία από το Kenilworth, ένας νικητής, από τη Γλυφάδα, κέρδισε 1.431 ευρώ. Την Κυριακή 10 Ιουνίου, στο Τρικάστ (σωστή πρόβλεψη των τριών πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά), της τρίτης ιπποδρομίας, από τη Λευκωσία, ένας νικητής, από τα Μέγαρα, κέρδισε από 1.396 ευρώ.

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου, στο Φορκάστ (σωστή πρόβλεψη της πρώτης και της δεύτερης θέσης με ακριβή σειρά), σε ιπποδρομία από το Chelmsford, ένας νικητής, από την Κέρκυρα, κέρδισε 4.090 ευρώ και στο Σκορ 4 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε τέσσερις κούρσες), των κυπριακών ιπποδρομιών, ένας νικητής, από την Αργυρούπολη, κέρδισε 3.749 ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags