Facebook Pixel Χαμός στη Superleague, απίστευτες εξελίξεις και «σφαλιάρα» στον Βασιλειάδη
| 2018-06-25 09:25:00

Χαμός στη Superleague, απίστευτες εξελίξεις - Ποιος «καθαρίζει» ποιον - «Σφαλιάρα» στον Βασιλειάδη

του Παναγιώτη Νικολάου
Χαμός στη Superleague, απίστευτες εξελίξεις - Ποιος «καθαρίζει» ποιον - «Σφαλιάρα» στον Βασιλειάδη

Τα πάνω-κάτω στο ελληνικό ποδόσφαιρο, βγαίνουν τα «πιστόλια».

Πολύ σημαντική θεωρείται η σημερινή μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς για τις 14:00 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένο το Δ.Σ. της Superleague, όπου θα γίνουν οι εκλογές για τον νέο πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής.

Καταλυτικό ρόλο στο αποτέλεσμα αναμένεται να παίξει η απόφαση του Παναθηναϊκού να ρίξει «λευκό», κάτι που αναμένεται να «καταδικάσει» τον εκπρόσωπο που αναμένεται να κατεβάσει το «μπλογκ» της ΑΕΚ, καθώς η «πράσινη» ψήφος είναι καθοριστική και χωρίς αυτή αναμένεται ο εκπρόσωπος της Ένωσης να μη συγκεντρώσει την απαραίτητη πλειοψηφία. Κάτι που οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αντιληφθεί και γι’ αυτό είναι πολύ πιθανό να μην μπουν καν στη διαδικασία να ρίξουν στη «μάχη» τον δικό τους υποψήφιο.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αναμένεται να δώσει τη νίκη στον υποψήφιο του «μπλογκ» του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μπαταγιάννη (αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης ΠΑΕ), τον οποίο στηρίζει και ο ΠΑΟΚ, κάτι που αναμένεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις, καθώς δεν υπάρχει καμία πρόθεση απ’ αυτή την πλευρά να συναινέσει στην αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.

Μπορεί ο Γιώργος Βασιλειάδης να έχει προτείνει ένα σχέδιο με πολλές και ριζικές αλλαγές τόσο για τη Superleague, όσο και για τις υπόλοιπες κατηγορίες, το οποίο, μάλιστα, βασίζεται σε μια γενναία χρηματοδότηση προς όλες τις ΠΑΕ από την κυβέρνηση, ωστόσο η νέα ηγεσία της διοργανώτριας αρχής, μαζί με την πλειοψηφία που αναμένεται να κερδίσει στις σημερινές εκλογές, δε σκοπεύει να εγκρίνει το πλάνο του υφυπουργού Αθλητισμού.

Όπως γίνεται επομένως αντιληπτό, από σήμερα κιόλας, όταν και θα ψηφιστεί η νέα διοίκηση της διοργανώτριας αρχής, αναμένονται ραγδαίες και «καυτές» εξελίξεις, ενώ δεν αποκλείεται να ξεσπάσει «πόλεμος» μεταξύ των γνωστών αντιμαχόμενων στρατοπέδων για την «επόμενη μέρα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags