Facebook Pixel Οργιάζουν οι φήμες στο λιμάνι - Έτοιμη η «βόμβα» Μαρινάκη - Θα κάνει την... τρέλα με σούπερ σταρ;
| 2018-08-25 14:25:00

Οργιάζουν οι φήμες στο λιμάνι - Έτοιμη η «βόμβα» Μαρινάκη - Θα κάνει την... τρέλα με σούπερ σταρ;

του Παναγιώτη Νικολάου
Οργιάζουν οι φήμες στο λιμάνι - Έτοιμη η «βόμβα» Μαρινάκη - Θα κάνει την... τρέλα με σούπερ σταρ;

Σούπερ κίνηση για τα εξτρέμ, τι ισχύει για φορ και Καρίμ.

Oργιάζουν οι φήμες τις τελευταίες ώρες στον Ολυμπιακό πως η διοίκηση ετοιμάζει μια μεγάλη μεταγραφή. Ακόμα δεν έχει διαρρεύσει κάτι χειροπιαστό, αλλά δεδομένα θα πρόκειται για κίνηση στα εξτρέμ.

Δεν αποκλείεται να αφορά την περίπτωση του Λάζαρ Μάρκοβιτς, ο οποίος ακόμα ψάχνει για ομάδα, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η μεταγραφή αυτή θα γίνει μόνο αν οι Πειραιώτες προκριθούν σε βάρος της Μπέρνλι.

Εξάλλου, στο λιμάνι έχουν αποφασίσει ότι είναι πλήρεις στο κέντρο της επίθεσης και γι' αυτό δουλεύουν περιπτώσεις για τα άκρα της γραμμής κρούσης. Ακόμα κι αν αποχωρήσει την τελευταία στιγμή ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, στο λιμάνι από τη στιγμή που βλέπουν έναν σούπερ Γκερέρο και τον Χασάν ως εναλλακτική δεν αποκλείεται να κρατήσουν σαν τρίτη λύση τον νεαρό Μάνο.

Όσον αφορά την περίπτωση του Μπεν Αρφά, είναι πάρα πολύ δύσκολο να απασχολεί σοβαρά τον Ολυμπιακό για ένα κάρο λόγους. Πρώτα απ' όλα γιατί είναι παίκτης εκτός λογικής πλέον του συλλόγου, όχι μόνο οικονομικής, αλλά και σε επίπεδο χαρακτήρα.

Επιπλέον, στο λιμάνι σπάνια ασχολούνται με ποδοσφαιριστές που έχουν απορρίψει στο παρελθόν το σύλλογο, ενώ την ίδια ώρα στη Γαλλία ισχυρίζονται πως ο Μπεν Αρφά θα παραμείνει στο Σαμπιονά.

Θα ήταν... τρελό, άλλωστε, σε αυτή τη φάση οι Πειραιώτες να ξοδέψουν μια περιουσία για έναν ποδοσφαιριστή που δεν έχει κάνει προετοιμασία και έχει να αγωνιστεί σε ανταγωνιστικό επίπεδο τουλάχιστον μια διετία...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags