Facebook Pixel «Ρουκέτα» απ’ το πουθενά στο Καραϊσκάκη - Απίθανο σενάριο για νεαρό άσο - «Ντου» σε Παναθηναϊκό;
| 2018-09-15 12:05:00

«Ρουκέτα» απ’ το πουθενά στο Καραϊσκάκη - Απίθανο σενάριο για νεαρό άσο - «Ντου» σε Παναθηναϊκό;

του Παναγιώτη Νικολάου
«Ρουκέτα» απ’ το πουθενά στο Καραϊσκάκη - Απίθανο σενάριο για νεαρό άσο - «Ντου» σε Παναθηναϊκό;

Φοβερό τι θα συμβεί το Σαββατοκύριακο, «χτυπήματα» παντού.

Πλήθος σκάουτερ αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα, προκειμένου να δουν από κοντά υποψήφιους στόχους. Χωρίς υπερβολές, πάνω από 25 ομάδες από όλη την Ευρώπη θα βρεθούν σε ελληνικά γήπεδα, ενώ το φοβερό είναι ότι το κύριο ενδιαφέρον τους δεν είναι οι επαγγελματικοί σύλλογοι, αλλά οι ομάδες των νέων που παίζουν στο λεκανοπέδιο αυτό το διήμερο.

Δεν έχουν ιδιαίτερη βάση τα όσα γράφονται για... παρέλαση σκάουτερ στα γήπεδα της Superleague, όπως και τα σενάρια ότι έρχονται ομάδες, ειδικά αυτή την περίοδο, για να «κλέψουν» τα μεγάλα αστέρια των ομάδων μας.

Όπως γράφτηκε, για παράδειγμα, η Ραπίντ Βιέννης, η οποία μπορεί να είναι και η λιγότερο «επιφανής» από όσες ομάδες έχουν στείλει αντιπροσώπους στην Αθήνα, θα είναι στο Καραϊσκάκη, καθώς ενδιαφέρεται για τον Κώστα Τσιμίκα.

Το συγκεκριμένο σενάριο, όμως, δε φαίνεται να ισχύει, καθώς πρόκειται για μία ομάδα που δεν μπορεί να ικανοποιήσει οικονομικά τον Ολυμπιακό για τον συγκεκριμένο παίκτη, ενώ πιο πιθανό είναι να βρεθεί στο Φάληρο για κάποιον παίκτη του...  Αστέρα Τρίπολης.

Εξάλλου, με τη Ραπίντ έχει εξαιρετικές διασυνδέσεις ο γνωστός μάνατζερ, Αντώνης Αποστολόπουλος, ο οποίος μπορεί να «διαφημίσει» τους Γιώργο Κυριακόπουλο και Τριαντάφυλλο Πασαλίδη (top στόχο του Παναθηναϊκού) από τους Αρκάδες. Αν και μάλλον οι Αυστριακοί δεν έχουν τη δυνατότητα ούτε αυτές τις περιπτώσεις να «χτυπήσουν». Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι το καλοκαίρι η Ραπίντ έψαχνε για στόπερ στην Ελλάδα, ωστόσο άφησε 2-3 περιπτώσεις λόγω κόστους.

Όσον για την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης είναι μια από τις ομάδες που όντως θα βρεθούν στο Καραϊσκάκη, αλλά όχι απαραίτητα για τον Κώστα Τσιμίκα. Ο άνθρωπος της γερμανικής ομάδας θα πάει και σε άλλα γήπεδα (ΟΑΚΑ, παιχνίδια νέων), οπότε το συγκεκριμένο ταξίδι γίνεται στο πλαίσιο ενός γενικότερου «τσεκαρίσματος» στόχων από την Ελλάδα και σε αυτή τη φάση τουλάχιστον δεν υπάρχει κανένα επίσημο ενδιαφέρον για τον μπακ των Ερυθρολεύκων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απρόσμενη εξέλιξη στον Ολυμπιακό - Τους «τελείωσε» ο Μαρινάκης - Εκτός ομάδας δύο Έλληνες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags