Facebook Pixel Τεράστια ανατροπή στο λιμάνι - Γι’ αυτό γυρίζει ο «τελειωμένος» - «Κουφό» εντελώς τι έγινε με Μιράντα
| 2018-09-29 12:56:00

Τεράστια ανατροπή στο λιμάνι - Γι’ αυτό γυρίζει ο «τελειωμένος» - «Κουφό» τι συνέβη με Μιράντα

του Παναγιώτη Νικολάου
Τεράστια ανατροπή στο λιμάνι - Γι’ αυτό γυρίζει ο «τελειωμένος» - «Κουφό» τι συνέβη με Μιράντα

Τα πάνω-κάτω με την ταλεντάρα, ποιος έκανε τον «λαγό». Δεν υπάρχει!

Μεγάλη ανατροπή έχει σημειωθεί στον Ολυμπιακό με τον Παπ Αμπού Σισέ, ο οποίος μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό ετοιμάζεται να ενταχθεί στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ, ο Σενεγαλέζος στόπερ αναμένεται να πάρει τη θέση του Ράντερικ Μιράντα στο πλάνο του προπονητή, μιας και ο Πορτογάλος ακόμα δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο.

Πάντως, την ίδια εξέλιξη είχε ο 27χρονος αμυντικός και πέρυσι με τη φανέλα της Γουλβς, όταν ξεκίνησε βασικός, αλλά στη συνέχεια έχασε τελείως τη θέση του από το αρχικό σχήμα.

Όπως φαίνεται, ο ρόλος του Ρόντερικ Μιράντα στον Ολυμπιακό θα περιοριστεί το επόμενο διάστημα, ωστόσο ο Πορτογάλος θα έχει λειτουργήσει στην ουσία ως «λαγός» εντός του συλλόγου, μιας και η παρουσία δείχνει να «ταρακούνησε»  τον Παπ Αμπού Σισέ, ο οποίος προφανώς θεωρούσε δεδομένη τη θέση του στην 11άδα και στην ουσία δε φρόντισε στην προετοιμασία να δουλέψει όσο έπρεπε για να εξελιχθεί περισσότερο.

Πάντως, όλοι στον Πειραιά, ακόμα και ο Πέδρο Μαρτίνς, γνωρίζουν πόσο ταλαντούχος παίκτης είναι ο Σενεγαλέζος και πως έχει όλα τα προσόντα για να γίνει ένας εξαιρετικός στόπερ. Γι' αυτό ήταν θέμα χρόνου να επιστρέψει ο νεαρός αμυντικός στα σχέδια του προπονητή.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο Παπ Αμπού Σισέ έχει μάνατζερ τον Πιερ Ισά, ο οποίος έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ολυμπιακό και πρόσφατα πήρε τα δικαιώματα τον Δημήτρη Νικολάου και Θανάση Ανδρούτσου, ενώ είναι αυτός που πιστώνεται και την επιλογή του φοβερού Μάντι Καμαρά.

Χαμός από σκάουτερς

Στο μεταξύ, πολλοί σκάουτερς ευρωπαϊκών ομάδων αναμένεται να βρεθούν αύριο στο Φάληρο για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αν και αρκετοί έχουν αναβάλλει τα ταξίδια τους στην Αθήνα, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στο Καραϊσκάκη θα βρεθούν εκπρόσωποι των Μίλαν, Βέρντερ, Σέφιλντ, Αϊντραχτ και Μπασακσεχίρ, ενώ κάποιοι εξ αυτών θα πάνε σήμερα και στο ΟΑΚΑ για να τσεκάρουν τους νεαρούς άσους του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ. Είναι άγνωστο ποιοι παίκτες υπάρχουν στο στόχαστρο, αλλά είναι δεδομένο πως η Βέρντερ ψάχνει για αριστερό μπακ και πως πέρσι είχε τσεκάρει τον Λεονάρντο Κούτρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε «βόμβα» στον Ολυμπιακό πριν τον ΠΑΟΚ - Αποκάλυψη που ανάβει φωτιές, τα δίνει ο Μαρινάκης;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags