Facebook Pixel Sportdog.gr | Χοντρό σκηνικό στη Φινλανδία – Τρελό «κράξιμο» Φορτούνη σε Πέλκα την ώρα του αγώνα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-10-15 22:39:00

Χοντρό σκηνικό στη Φινλανδία – Τρελό «κράξιμο» Φορτούνη σε Πέλκα την ώρα του αγώνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χοντρό σκηνικό στη Φινλανδία – Τρελό «κράξιμο» Φορτούνη σε Πέλκα την ώρα του αγώνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Έγινε έξαλλος με τον συμπαίκτη του ο άσος του Ολυμπιακού.

Στο 42ο λεπτό η Εθνική Ελλάδας είχε μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ κόντρα στη Φινλανδία, την οποία σπατάλησε ο Δημήτρης Πέλκας, προκαλώντας την… οργή των συμπαικτών του και ιδιαίτερα του Κώστα Φορτούνη.

Ο Φορτούνης πήρε την μπάλα από τα δεξιά, συνέκλινε και πάσαρε στον Πέλκα. Αμέσως μετά την πάσα που έκανε ο άσος του Ολυμπιακού συνέχισε την κίνησή του και με γρήγορη ενέργεια μπήκε στην περιοχή των Φινλανδών, έχοντας ξεφύγει από τον προσωπικό του αντίπαλο.

Ο Πέλκας, ωστόσο, δεν είδε τον Φορτούνη και επέλεξε να τελειώσει μόνος του τη φάση με ένα θεαματικό μεν αλλά άστοχο δεξί «σκαφτό» πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Βλέποντας την μπάλα να καταλήγει άουτ, ο «Φόρτου» εκνευρίστηκε με τον συμπαίκτη του, που δεν του πάσαρε για να τον βγάλει τετ α τετ και… εξερράγη.

Με φωνές και χαρακτηριστικές κινήσεις με τα χέρια ο άσος του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκε σε αυτόν του ΠΑΟΚ για την επιλογή του να σουτάρει, ενώ το ίδιο έκανε και ο Κώστας Μήτρογλου, σε σαφώς πιο ήπιο τόνο.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags