Facebook Pixel ΑΕΚ: Δεν υπάρχει θέμα με Σάμαρη
| 2018-11-01 21:10:00

«Τρομακτικός» χάφαρος για την ΑΕΚ - Τον «έφαγαν» πριν έρθει Λιβάγια και Μάνταλος!

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Τρομακτικός» χάφαρος για την ΑΕΚ - Τον «έφαγαν» πριν έρθει Λιβάγια και Μάνταλος!

Κόλπο γκρόσο από τα λίγα, «χώθηκαν» Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ αναζητά αμυντικό χαφ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και στην επικαιρότητα «έσκασαν» δημοσιεύματα που συνδέουν την Ένωση με τον Ανδρέα Σάμαρη, ο οποίος αγωνίζεται ελάχιστα στη Μπενφίκα.

Πάντως, οι πληροφορίες του Sportdog.gr δεν επιβεβαιώνουν σε καμία περίπτωση τη συγκεκριμένη φημολογία.

Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, δεν έχει υπάρξει καν… ενόχληση ούτε προς τον ίδιο τον παίκτη, ούτε προς κάποιον άνθρωπο του περιβάλλοντος του Σάμαρη από την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον Έλληνα διεθνή είχαν προσεγγίσει τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο δεν υπήρξε κάποια περαιτέρω εξέλιξη, αφού το κασέ του Σάμαρη κρίθηκε πολύ υψηλό.

Ο 29χρονος άσος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του προπονητή του, όμως στη Μπενφίκα απολαμβάνει υψηλό συμβόλαιο. Όπως καταλαβαίνει κανείς, το οικονομικό είναι ένα από τα «αγκάθια» στην προοπτική της ΑΕΚ, καθώς οι απαιτήσεις του Σάμαρη είναι «επταψήφιες», κάτι που σημαίνει ότι η Ένωση θα πρέπει να κάνει τον Έλληνα άσο τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του ρόστερ της, μακράν του δεύτερου...  Λιβάγια και στη συνέχεια του Πέτρου Μάνταλου.

Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού δεν έχει ως προτεραιότητα την επιστροφή στην Ελλάδα και το ότι οι σχέσεις του μάνατζέρ του, Γιάννη Εμμανουηλίδη, δεν είναι οι καλύτερες δυνατές με τον Δικέφαλο αυτή τη στιγμή (σ.σ. αν και διατηρεί καλές σχέσεις με το Νίκο Λυμπερόπουλο), το θέμα είναι πως δεν υπάρχει θέμα Σάμαρη στην ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ασταμάτητη επίθεση - Τρελές μπηχτές για ΠΑΟΚ - Στο «κόλπο» και ο Ηρακλής - Τεράστιο ρίσκο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags